Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy hatalmas veszekedésün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy hatalmas veszekedésünk. Mi lesz ezután?

Figyelt kérdés

A párommal tegnap előtt este nagyon összevesztünk. Volt már nem egy nagy veszekedésünk de ez kimagaslóan üti a többit. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy bánja azt a 2 évet, amit rám pazarolt, hogy az összes rosszért az életében félig én vagyok a felelős(másik feléért meg az öccse) és hogy bánja, hogy anno visszajött (egyszer 5 hónapig elvolt, mert az öccsével kellett lennie, aki mondjuk tényleg nehéz eset, külföldön voltak). Sokkal dühösebb és erőszakosabb volt, üvöltött (ezelőtt még soha nem kiabált velem) megszorította a karomat és az oldalamat mindeközben még a falnak is nyomott.

Fogalmam sincs, hogy mire fel volt ez, mert azt nem mondta, csak beállított, ordibált majd eltűnt és azóta nem jelentkezett. Biztosan nem velem van problémája (legalábbis nagyon remélem, mert az utóbbi időben jól megvoltunk, illetve azt hittem, hogy jól megvoltunk)..

Nem akarok szakítani vele, mert ennél durvább dolgokon mentünk már át(akkor nem bántott) csak nem értem, hogy mit jelenthet ez, hogy ordibál, dühös majd lelép és kész..

Szerintetek mit jelenthet ez az egész?

Köszönöm előre!

2013. máj. 13. 11:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad:)

Hát, tényleg nagyon el lehetek vakulva, mert nem tudok mást elképzelni magam mellett. Én inkább abban bízok, hogy vele rendeződik minden. Remélem nem bánom meg..:)

2013. máj. 13. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is voltak veszekedéseim a barátnőmmel miattam is miatta is nekem is volt lelkiismeret furdalásom elég rendesen gyötrődtem az végett amiket mondtam neki legszívesebben kifutottam volna a világból de felnőttek módjára leültünk megbeszéltük higgadtan kinek mi volt a baja a másikkal és változtattunk rajta hogy mindkettőnknek jó legyen . A mai világba lehet ez a megoldás valami nem működik ki kell dobni, az én világom nem ilyen ha valami nem jó megpróbálom megjavítani .
2013. máj. 13. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Lolka,én ezt értem, de itt nem erröl van szó. Hanem ahogy kezeli a srác. Nem kellene 1 hétig teljes bizonytalanságban tartani a szerelmét. A másikat teljesen hazavágja, és ki is nyirja ezzel a kapcsolatot.

A kérdezö megbeszélné vele a problémát, de a barátja gondoskodott róla,hogy ez ne történhessen meg.

2013. máj. 13. 12:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát én most dönthetek bárhogy, ez akkor is most jobban rajta függ. Ha hazajön (remélem minél hamarabb) akkor meg tudjuk beszélni, hogy mi legyen.

Az egy hét tényleg sok volt, de inkább legyen el annyit, gondoljon át mindent és higgadtan jöjjön vissza, mint dühösen hozzunk döntéseket.

2013. máj. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!