Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy hatalmas veszekedésünk. Mi lesz ezután?
A párommal tegnap előtt este nagyon összevesztünk. Volt már nem egy nagy veszekedésünk de ez kimagaslóan üti a többit. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy bánja azt a 2 évet, amit rám pazarolt, hogy az összes rosszért az életében félig én vagyok a felelős(másik feléért meg az öccse) és hogy bánja, hogy anno visszajött (egyszer 5 hónapig elvolt, mert az öccsével kellett lennie, aki mondjuk tényleg nehéz eset, külföldön voltak). Sokkal dühösebb és erőszakosabb volt, üvöltött (ezelőtt még soha nem kiabált velem) megszorította a karomat és az oldalamat mindeközben még a falnak is nyomott.
Fogalmam sincs, hogy mire fel volt ez, mert azt nem mondta, csak beállított, ordibált majd eltűnt és azóta nem jelentkezett. Biztosan nem velem van problémája (legalábbis nagyon remélem, mert az utóbbi időben jól megvoltunk, illetve azt hittem, hogy jól megvoltunk)..
Nem akarok szakítani vele, mert ennél durvább dolgokon mentünk már át(akkor nem bántott) csak nem értem, hogy mit jelenthet ez, hogy ordibál, dühös majd lelép és kész..
Szerintetek mit jelenthet ez az egész?
Köszönöm előre!
A párod elég agresszív.
Ez olyan dolog amit nem tudunk 100% osan megmondani mert nem ismerünk titeket, amit leírtál azt csak egy dolog, de én szerintem ha lenyugszik a párod akkor lehet bocsánatot kér meg minden. Én megmondanám neki persze ha nyugodt állapotban van hogy ez neked nagyon bántó volt és hogy nagyon megijedtél tőle. Beszéljétek meg a dolgokat, de ha így sem megy akkor lehet jobb lesz a szakítás mert sajnos a legtöbb baj itt kezdődik ha az ember kicsit agresszív a párjával főleg hogy most bántott is téged akkor kitudja mi lehet később, az is lehet hogy komolyabban fog majd bántani téged, én mondjuk ezt már nem várnám meg, de te tudod igazából.
Először beszéljétek meg valahogy aztán meglátod hogyan tovább.
Annyira nem ijedtem meg tőle, mert igazából biztos vagyok benne, hogy ennél jobban nem bántana, szóval ettől nem félek. Csak az a baj, hogy nem tudom elérni és nem találom sehol. Egyszer volt egy régebbi veszekedésünk (nem ekkora) akkor több mint egy hétig nem jelentkezett.
Ugye nem kell attól tartanom, hogy végleg szakított velem? Ez az egész nem feltétlen jelenti azt, igaz?
Sajnos amig ö nem jelentkezik, addig nincs is értelme már keresni. Nem tudsz mit tenni, mint várni.
De azért le a kalappal elötted:) Volt,hogy 1 hétig nem tudtál róla, most szintén lelépett, és el se tudod érni...
Hogy birod?
Szenvedek.. Csakis és tényleg csak ő jár a fejembe, hogy hol lehet, mit csinál, hogy van, mikor jön vissza, mit értett a fejemhez vágottak alapján, mi történhetett vele és hogy most mi történik vele.
Senkinek nem kívánom ezt! Nagyon rossz..
Tudom mit érzel sajnos. Volt egy srác akit ilyen elvakultan szerettem. Ö is sokszor pont igy eltünt, teljes bizonytalanságban tartott. Én is halálra aggódtam magam miatta, bármit megtettem volna érte. Emlékszem iszonyat sokat sirtam miatta,teljesen ki készültem. Mindenki azt mondta, hagyjam abba, ennél sokkal jobbat érdemlek.
Addig nem tudtam befejezni amig nem jött egy másik férfi, aki igazán szeretett és törödött velem.
Sajnos te se fogsz addig kiszállni amig rád nem talál valaki más, vagy el nem jutsz a szakadék szélére érzelmileg.
Utólag jöttem rá,hogy ez nem szeretet amit töle kaptam. Ha szeretett volna nem okoz annyi bizonytalanságot, és fájdalmat.
Ezt még le kellett irnom:)
De tudom,hogy nem tudsz vele mit kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!