Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nehéz döntés, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz döntés, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 éve vagyok együtt és nagyon szeretem és ő is engem,de sajnos az életem más területen rossz és bp-en könnyebb lenne állást találnom el is küldtem pár helyre és már 1 helyről vissza is jeleztek, itt meg semmi csak a barátom nem akar velem jönni mert neki itt van biztos munkája ,nem tudom itt maradjak-e vele és próbálkozzak még vagy menjek egyedül a másik dolog meg,hogy a szüleim nem engednének pedig 20 éves vagyok csak nem lenne pénzük engem is pénzelni amig nem kapok fizetést.
2013. máj. 12. 14:38
 1/1 anonim válasza:

Valóban nehéz kérdés, de lehet, hogy nem annyira, mint amilyennek elsőre tűnik.

Mit takar az, hogy más területen rossz az életed? Konkrétan "csak" a munkanélküliségre gondoltál vagy valami más is van a dologban?

Másik fontos kérdés a szempontodból, hogy már összeköltöztetek-e?

Azt kell mérlegelned, hogy belülről jól érzed-e magad a mostani helyzetedben. Ha több év múlva ugyanebben a helyzetben lennél, mennyire lennél elégedett?

Szerintem az a jobbik eset, ha össze vagytok költözve és segít neked ebben a munkakeresési időszakban (hülyén hangzik, de eltartani) és el tudod képzelni, hogy közösen építsétek a jövőtöket miközben te folyamatosan keresed az állásokat, amíg nem találsz egyet.

Ha ez az ő számára nem jelent gondot (persze csak egy darabig) és te is találnál valamilyen munkát, akkor probléma megoldva.

Ha külön laktok és mondjuk a szüleidtől függsz teljes mértékben, akkor nehezebb dolgod van, mert a pasi gyakorlatilag úgy élheti az életét, ahogy ő akarja, mert ő külön pénzkereső ember. A kérdés az, hogy mennyire önző ebből a szempontból.

Ha ő is közös jövőben gondolkodik, és te már jó régóta nem találtál munkát, akkor én a helyében hajlanék a komprumisszumra és megpróbálnék Pesten munkát keresni, miközben ott spórolnék a pénzzel, ahol tudnék, hogy el lehessen indulni Pesten az első hónapokban.

Ha szó sem lehet róla és csak a saját kényelmével és biztos állásával törődik, a te dolgaidat magasról leszarva, akkor azt a férfit valójában nem is érdekled.

Én a helyedben mindenképp leülnék vele megbeszélni a dolgokat és biztos, hogy ki fog derülni, hogy az álláspontok közös nevezőre hozhatóak-e vagy sem.

2013. máj. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!