Mit tegyek, ha az anyám szinte utál, de ezen változtatni szeretnék?
Az anyámmal teljesen tönkrement a kapcsolatom,mert az utóbbi éveken megváltoztam.Tudom,hogy nem vagyok tökéletes,mert tényleg voltak és lesznek is kicsit durva dolgaim és nagyon szeretek bulizni,amit ő nehezen tolerál.De úgy néz ki,hogy a nyarat nem itthon fogom tölteni és nem akarok úgy eltűnni hetekre,hogy rossz a kapcsolat köztünk.Mit csináljak,hogy egy kicsit változzanak a dolgok?
17L
Ezt írtad: "voltak és lesznek is kicsit durva dolgaim", aztán meg, hogy "nincs velem semmi baj". Csak én érzem ebben az ellentmondást?
Ha már 17 vagy, akkor lassan ideje felnőni. Ami azt is jelenti, hogy elkezdesz odafigyelni a másikra is. Nem feltétlen csak a te vágyaidat kergeted, hanem hajlandó vagy kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban másokkal.
Ha pesze nem akarsz semmiben változni, akkor meg ne várd azt, hogy anyukád a nyakadba fog ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!