Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvelek egy fiút, de ő nem tudom mit érez irántam?
Figyelt kérdés
4 éve egy suliba járunk, ő egy évvel idősebb nálam. Mindig is ismerősök voltunk, szóval tudtuk egymás nevét, néha beszélgettünk suliban vagy a baráti körökben. De olyan 2 hónapja elkezdett rám nyomulni. Én sosem gondoltam rá más szemmel, mint barát, ezért nagyon meglepett a dolog. Minden nap beszélgettünk a suliban, nagyon aranyos volt, odafigyelt rám, szóval nem az a tipikus flegma pasi. Kedves volt és ha volt valami gondom akkor azt megtudtam vele osztani. Majdnem minden hétvégén együtt voltunk, pedig 15 percre lakik tőlünk, de mindig eljött hozzánk és elmentünk valahova. És ha nemtudott akkor skypoltunk:D Egyszer eljött hozzánk GTA-zni és tökjól éreztem magamat. Utána pedig flörtölt velem. Mármint megfogta a kezemet, én beletúrtam a hajába, de ő félbeszakította. Nem értettem, hogy miért ezért nem kérdeztem meg. Ezután elmentünk sétálni, valahogyan elkeveredtünk egy játszóra, ott hintáztunk, mint a gyerekek. A pillanat nagyon jó lett volna, csakhogy ő telefonozott, és nem figyelt rám. Aztán jobb lett, meglökött a hintán, és jól szórakoztunk. Valamiért azt hittem hogy még aznap meg fog csókolni, ezt csak remélni tudtam, mert tényleg nagyon tetszett. Még mindig tetszik. Csakhogy miután elment nem beszélgettem vele. És facebookon sem írt, bár nem szoktunk sokat facebookozni, inkább amolyan emberek vagyunk, akik élőben intézik el a dolgaik. Azóta 3 hét telt el, iskolában találkoztunk, de láthatólag kerül és nem szól hozzám. Semmit nem beszéltünk azóta a nap óta. Egyszerűen nem értem az okát, hogy miért nem. Legalább mint barát írhatott volna, mert ha nem akar többet barátságnál akkor mondja meg, és ne toljon el magától! A koromhoz képest elég érett vagyok és megértem hogy ezt kis dolognak gondoljátok, vagy azt kérdezitek tőlem, hogy miért nem lépek én és szólítom őt meg? hát megtettem. Írtam neki facebookon, és mintha semmi baj nem lenne, visszaírt egy sziát, mosolygós-fejet utánabiggyesztve. Megkérdeztem hogy miért nem beszéltünk mostanában, és hogy miért ilyen fura. Erre ő azt felelte hogy ő sem tudja. de hogy ne tudná? ezt TUDNIA kell, csak nem akar megbántani- szerintem. Ezután nem írtam neki vissza, és le is szartam hogy mit gondol és mit nem.. mintha nem is ő lett volna. Utána a suliban folyton őt bámultam, de nem direkt, csak valahogy mindig ráakadt a szemem:( Miért ilyen, és miért lett hirtelen ilyen?2013. máj. 12. 00:14
2/6 A kérdező kommentje:
én 16 éves vagyok és ő 17.
2013. máj. 12. 00:18
3/6 anonim válasza:
Beszéljetek személyesen és ne a suliban!
Könnyen lehet, hogy lépni akart, de nem mert. Ebben a korban még mindenki hajlamos a biztos semmi választani egy ilyen helyzetben. Mondd el neki, hogy neked fontos, hogy miért viselkedik így.
4/6 anonim válasza:
szerintem tetszel neki, csak a barátságotok is fontos neki, ezért nem tudja, hogy mit tegyen. és egyszerűen megbánta amit tett, mármint, hogy megfogta a kezed, és ezért nem bír egyszerűen veled találkozni, mert fél, hogy újra elbesztené úgymond a fejét és megint megtörténne, és akár meg is csókolna, mert ugyebár azt látta, hogy ebben te is partner lennél. szerintem, most csak gondolkodik, mert ő se tudja, hogy mit tegyen. viszont ezt meg kéne beszélnetek. írtad, hogy 15 percre lakik hozzátok, menj át hozzá, és beszéljétek ezt meg, mert így rá fog menni a barátságotok.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet..:) köszönöm a válaszaitokat:)
2013. máj. 12. 11:40
6/6 anonim válasza:
Mondok neked egy lehetséges okot. Úgy vettem észre a szavaidból mintha tetszenél neki. Na most a lényeg az az, hogy előfordulhat, hogy próbálkozott becserkészni, de nem vette észre a pozitív hozzá állásodat, vagy pedig tényleg nem adtál jeleket. Ugyanis nem nagyon fordul elő, hogy valaki beléd esik, aztán meg semleges leszel számára. Tehát lehet hogy udvarolt; azt hitte hogy nem kedveled; és visszavonult bánatában. Mondj ilyeneket neki, hogy "hiányzik amikor...", "de jó volt amikor...", "csinálhatnánk még olyan....", stb.. Persze nem vagyok szakértő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!