Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érez valamit irántam? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valamit irántam? Vagy csak szoros barátság? (L/13)

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam. Régebben max köszönő viszonyban voltunk de volt, hogy még annyi sem történt. De amint meg kezdődött a tanév barátok lettünk. Azóta rengeteget beszéltünk, mindenbe beavattuk egymást és suliba is rengeteget hülyültünk. Még ahogy barátok lettünk én úgy éreztem, hogy szeret, de úgymond én "elutasítottam" (számomra csak barát volt). Utána miután rájött, hogy ő számomra csak barát azóta kevesebbet beszélünk.

1-2 héttel később olyan "pletyka" terjedt el, hogy egy másik lánynak szerelmet vallott. Szörnyen rosszul esett. De a lány is elutasította.

Majd most a félév után egy második lánnyal össze is jött. Jártak kb. 2 hétig de mikor rájöttem és tudta, hogy ez nekem fáj rögtön szakított a csajjal.

Mostmár rájöttem, hogy én őt szeretem a legjobban. Nem telik el nap, hogy ne gondoljak rá. És ezt el is mondtam neki. Miután ezt megtudta felvetette, hogy esetleg csókig elmehetünk e. Én megörültem és rávágtam, hogy igen. Azóta nem történt semmi. Ugyan úgy beszélünk mint miután "elutasítottam". Szerintetek szeret vagy csak barát vagyok számára?

2013. máj. 1. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy tudtál írni ennyit 13 éves létedre? :s
2013. máj. 1. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy én értelmes vagyok :D nem úgy mint néhány velem egykorú lány :)
2013. máj. 1. 16:41
 3/7 anonim válasza:

Én is veled egykorú vagyok, és kikérem magamnak :))

Nyugi, nem gondoltam komolyan, amúgy, hogy visszatérjek a témához, én szurkolok nektek, de tanácsot sajnos nem tudok adni :)

2013. máj. 1. 17:12
 4/7 anonim válasza:
Nem mer megcsókolni.
2013. máj. 1. 17:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Ágika 1234 köszi a szurkolást :)

A csóktól pedig én tartok egy kicsit, mivel úgy nem igazán szeretném, hogy bármi ilyen legyen ha ő nem szeret vagy csak egy "B" terv vagyok számára. Mivel ezzel kapcsolatba még nem tudtam kideríteni semmit, így még a dologra várni kell. De már többször kérdezte, hogy miért halogatom.

2013. máj. 1. 17:22
 6/7 anonim válasza:

én is 13 éves lány vagyok.nekem is valami ilyesmi volt az egyik osztálytársammal.(:

szurkolok nektek.(:

ha nem akarsz örökre várni.akkor csókold meg te.mit veszíthetsz vele.?:D

lehet csak fél hogy megint elfogod utasítani és nem tudja mit tegyen.:D

lehet azt hiszi hogy hülyíted.(:

2013. máj. 1. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Jó ötlet :D

2013. máj. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!