Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lobbantsam lángra újra azt a szikrát hogy ugyan azt érezze írántam mint régebben abba a lányba akit én nagyon kedvelek?
Igy mondta nekem az a lány: Érezni érzek valamit írántad de az a szikra ami eddig volt az eltűnt.
Most hogyha meg csókolsz, még a csókod se olyan mint régen "kellemes,jó,vágykeltő" ....
(Pedig ugyan úgy csinálok mindent) :/
Azóta csalódott bennem tény is való, sokáig taszított magától, sokáig nem csókolhattam meg , és ezzel a taszításával mégse ölelhettem nem foghattam emg a seggét nem hozhattam izgalomba (pedig azt szereti mert már rég is volt palival) és most eljött az hogy újból meg "próbál-lyuk" de mondta nem érez írántam úgy mint én íránta.
Legyetek szívesek segítsetek! (Lehetőleg normális válaszokat várnék)
Hogy tudnám vissza szerezni azt a szíkrát ami eddig volt ?
Legyek nyomulósabb simogassam a seggét,combját probáljam meg izgatni vagy mit csináljak : D ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!