Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lobbantsam lángra újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BheBhe kérdése:

Hogy lobbantsam lángra újra azt a szikrát hogy ugyan azt érezze írántam mint régebben abba a lányba akit én nagyon kedvelek?

Figyelt kérdés

Igy mondta nekem az a lány: Érezni érzek valamit írántad de az a szikra ami eddig volt az eltűnt.

Most hogyha meg csókolsz, még a csókod se olyan mint régen "kellemes,jó,vágykeltő" ....

(Pedig ugyan úgy csinálok mindent) :/

Azóta csalódott bennem tény is való, sokáig taszított magától, sokáig nem csókolhattam meg , és ezzel a taszításával mégse ölelhettem nem foghattam emg a seggét nem hozhattam izgalomba (pedig azt szereti mert már rég is volt palival) és most eljött az hogy újból meg "próbál-lyuk" de mondta nem érez írántam úgy mint én íránta.

Legyetek szívesek segítsetek! (Lehetőleg normális válaszokat várnék)

Hogy tudnám vissza szerezni azt a szíkrát ami eddig volt ?

Legyek nyomulósabb simogassam a seggét,combját probáljam meg izgatni vagy mit csináljak : D ?

2012. dec. 19. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idos vagy, 15?
2012. dec. 19. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Minden lány más, mi nem tudunk 100%ig atombiztos tanácsot adni. Én pl. tudom magamról azt, hogyha épp fasírtban vagyok egy sráccal, vagy picit kihűlt a kapcsolat, és úgy próbálná helyrehozni, hogy nyomul, erőszakos, a maga kénye-kedvére próbál izgatni, ahelyett, hogy megbeszélnénk vagy próbálná normálisan kimutatni az érzelmeit, kedveskedni, akkor úgy rúgnám ki páros lábbal, mint a fene. De lehet, hogy a szóban forgó lány meg ettől esik a karjaidba...
2012. dec. 19. 23:28
 3/3 A kérdező kommentje:
ELMOnDOm neked a frankót ez a lány tudja hogy a kezemet a tűzbe tenném érte
2012. dec. 19. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!