Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy távkapcsolat lehet ugyan olyan aktív mintha közel élne egymáshoz a két pár?
Én balaton mellett élek idejárok suliba is mig a párom szintén a balcsi mellett él de másik városban (busszal félóra) ez még nem is lenne gond de pécsre jár suliba igy heti 1x találkozunk suli időbe. ha szünet van akkor nyilván hetente többször is ott alvással meg ilyesmi. Éppen ma vagyunk 1,5 éve együtt így ha szeretitek egymást nem hiszem, hogy a távolság akadály lenne :)
18/L
Teljesen pasas és szituációfüggő.
* Az előző "távkapcsolatom" úgy nézett ki, hogy suli miatt jónak számított, ha heti 1x tudtunk találkozni. No róla rohamléptekben bebizonyosodott, hogy fellángolás volt és hosszú távon úgysem lett volna belőle semmi.
* A jelenlegit nyár közepén láttam utoljára (nem 120km távolságról van szó). Igaz lassan a falat kaparjuk egymás nélkül, de eddig működött a dolog (:
Szóval szerintem ne csinálj gondot néhány rongyos kilométerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!