Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetem vissza a páromat?
Volt nekem egy barátnőm aki 3 éve nem válaszol a leveleimre... nyári vakáció alatt jöttünk össze és ő egyetemre ment én meg 300 km-re. Tudom, hogy szeretett és a párkapcsolatba nem akart távot. Most meg vissza költözöm régi házba,de hiába írtam rá már 4x nem válaszolt.
szerintetek mit csináljam, hogyan fogadjon újra bizalmába?
Ebbe úgy vágtunk bele hogy én nyaraltam, ő meg egyetemre készült. Majd egyeztünk meg hogy csak kavargatunk hétvégente .
De a következő héten hétfőn már küldte az sms-t hogy találkozunk hétköznap is. Minden nap együtt voltunk és mindent megbeszéltünk. Születésnapján elmentünk nyaralni is.
De mikor meg mondtam neki hogy szeretem megváltozott minden. De attól független húzta a szakítást az utolsó napig. Szeretett csak nem akarta kitenni magát távkapcsolatnak. (Ezt a legjobb barátnője mondta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!