Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat mi lehet az oka?
Te most akkor lány vagy vagy fiú? mert a másik kérdésedben mintha Te lettél volna a lány.
Mindegy. 21 az nem sok, bár a távkapcsolat szét tud b*szni egy többéves kapcsolatot is. Ezt bevállaltátok, ha kibírjátok jó, ha nem, Te csak okosabb - és pénzesebb - lettél. Jól tetted, hogy kimentél külföldre, fiatal vagy, világot kell látnod, meg kell tudnod, mi mindent szerezhetsz meg kint, amire itthon nincs lehetőség (például munkát - haha). Ebben a korban mindig Te legyél számodra az első, még ha ez önzőn hangzik is. Külön erő kell ahhoz, meg bátorság, hogy valaki ott merje hagyni egy évre a párját. Ha nem vár meg, nem neked szánta az ég. Ha nem vár meg, csak a f*szára gondol, nem is szeret.
Egyébként személyiség függő ez a kíváncsiság dolog. Én simán megkérdeztem vicc szinten a barátom haverjait, járnának-e velem, nevettünk egy jót, a barátom is ott volt, nem lettem ettől se k*rva, se gyökér, simán csak érdekli az embert, hogyha nem lenne lekötve, kellene-e másoknak. Én legalábbis hú vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!