Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy srác, aki bejön de nem tudom, mit érez irántam.
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel tavaly nyáron ismerkedtem meg, és jártunk, de aztán ez a kapcsolat megszakadt. Nekem lett egy másik barátom, de ősszel megint írogatott, és én elküldtem a francba. Ám mindenki azt mondja, szeret, de ő és a legjobb barátja azt, hogy utál. De ma a legjobb barátja is azt mondja, hogy szeret, és, hogy puszil, és, hogy az a facebookja, ahol azt írta, hogy utál, fel van törve. A másik barátom nagyon csúnyán elárult, vele már nem foglalkozom. De nem tudom, mi tévő legyek. Mert ha arról lenne szó, én újra megpróbálnám a sráccal, mert rájöttem, hogy szeretem még. Mihez kezdjek most?Ez nem csak távkapcsolat lenne, mert a szomszéd településen él, és többször találkoztunk már. Mesélték, hogy, amikor megtudta, hogy öngyilkos akartam lenni, és majdnem sikerült (komolyan beszélek, de nem ez a kérdés fő tárgya) akkor nagyon megijedt, és ő is megkísérelte, de előttem meg tagadja.2013. máj. 6. 15:06
1/3 anonim válasza:
ELöször is a fiúk elég furán viselkednek. Vannak érettek és kevésbé. Az éretlenek azt mondják hogy utálnak, pedig nagyon nem. Csak félnek és nem akarják megmondani. Ha már a legjobb haverja is azt mondja h igen, ha előtte tagadta is már elmondja h szeret akk Szerintem ez a srác beléd van habarodva csak nem meri elmondani mert ugye neked volt egy pasid, és senkinek sem esik jól ha meglátja azt akit szeret valaki mással. ROsszul kezeli az érzéseit, Nem akarja elmondani és azt mondja h utál, pedig szeret!!!! Amúgy mellékesen: Az öngyilkosságot illetően, egy fiú és semmi sem éri meg h ezt tedd magaddal. Bármit meg lehet oldani!!BÁrmit!!!! :)) szerintem ha elmondanád a fiúnak hogy még szereted akkor szerintem járna veled, sőt biztos. HÁny éves vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
14 vagyok. Már réges-régen megbántam az öngyilkosságot. :) Sőt én is, mint tapasztaltabb (sajnos) arra buzdítok mindenkit, aki ilyenre készül, hogy mindig fel lehet állni, és újrakezdeni. :) Köszönöm szépen. :)
2013. máj. 6. 17:21
3/3 anonim válasza:
Sok sikert a fiúval ;) össze fog jönni! SZERELMES BELÉD!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!