Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szeretni egy nőt? A témában milyen könyvet ajánlanátok?
Fejlodni szeretnek. Jo konyvek?
30f
Fejlodni szeretnek! Ismerkedni! Kapcsolatban elni!
Nem k.rvakkal osszefekudni meg futni r.bancok utan.
Akkor keress egy valódi nőt, vállald fel, próbálj meg mindent megtenni, hogy boldoggá tedd, és közben maradj magadhoz és hozzá is őszinte és hiteles.
Ennyi
4! igaza van
ettől még olvashatsz N
Igazatok van. Csak rajottem h valtoztatnom kell.
Birtokolni akarok , feltekeny vagyok, nemtok szeretni.. :(
Itt valtozas kell
talaltam is egy jo konyvet tegnap, egy idézet belőle:
"Aligh van meg 1 tevekenyseg a vilagon, még egy vallalkozas, amely olyan vermes remenyekkel es kilatasokkal indul és megis kudarcot vall, mint a szeretet, a szerelem.
Ha barmeny mas tevekenyseggel ez volna a helyzet, az emberek mohon igyekeznenek kideriteni a kudarc okait, es megtanulni, hogyan csinalhatnak jobban - vagy felhagynanak vele. Mivel utobbi a szerelem eseteben lehetetlen, a kudarcon alighanem csak ugy lehet felulkerekedni, ha megvizsgaljuk az okait, es elkezdjuk tanulmanyozni a szeretet/szerelem jelenteset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!