Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bele tudnátok szeretni egy olyan fiúba akinek meghalt egy hozzátartozója? (pl. : anyukája)
A válaszokat előre is köszönöm.
16/F
Bár én fiú vagyok, remélem nem lesz ellenedre, ha válaszolok.
Gondolom igen, de legfőképp azt kérdezném meg, h ennek a 2 dolognak mi köze egymáshoz?? ha a srác nem búvalbaszott 24/7 és nincsenek emiatt különböző lelki problémái, pl depresszió, akkor szerintem nincs akadálya...
az a lány akkor nem is volt egészen komplett..nem tudja az ilyen helyzeteket kezelni sajnos..jobb is akkor hogy megszakadt vele a kapcsolatod.
kérdésedre válaszolva, persze miért ne szerethetnék bele 1 ilyen srácba? :)
amúgy az egyik legjobb barátnőmnek mind a 2 szülője meghalt sajnos, a nagymamája neveli..sosem volt ez gond a baráti körünkben:)
minden jót kívánok neked és ez miatt ne legyenek gátlásaid:)
nekem apukám halt meg tavaly, és van barátom, aki nagyon nagyon szeret, ennek nincs köze egymáshoz.
A csaj nem komplett, vagy csak kifogás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!