Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti bele tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti bele tudnátok szeretni egy olyan fiúba akinek meghalt egy hozzátartozója? (pl. : anyukája)

Figyelt kérdés

A válaszokat előre is köszönöm.

16/F

2013. máj. 7. 22:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Anyukám halt meg 2 éve rákban :(

3 nappal szülinapom előtt.

2013. máj. 7. 22:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez butaság! Ez nem mérvadó egy kapcsolatban! Nekem van egy olyan fiúbarátom, akinek már sajnos több hozzátartozója is meghalt... és szeretem Őt úgy, mint egy barátot, nagyon is! Jó Vele beszélgetni, meg minden. Úgyhogy nem értem a kérdésedet. Ne aggódj, majd lesz egy olyan lány, aki megszeret Téged, és nem fogja ezt figyelembe venni! :) 16/L

Off: csak nem meghalt az Anyukád? :(

2013. máj. 7. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Jajj, bocsi, előző vagyok, nem láttam a kommentedet. Nagyon sajnálom, ami történt! Ha szeretnél, akkor beszélgetünk róla, szívesen meghallgatlak, vagy ilyesmi, írj privit!
2013. máj. 7. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

belet tudnék szeretni, nem ettöl függ :)

és nyilván próbálnék neki segíteni, ahogy csak tudok... nekem is megvannak a problémáim, meg neki is, akkor jó a kapcsolat, ha segítünk egymásnak kezelni/ átvészelni a helyzetet :)

16/L

2013. máj. 8. 07:59
 15/17 anonim válasza:
100%
nem is igazán értem az összefüggést...attól hogy meghalt netán anyuja vagy apuja, még lehet teljes életet élő ember, és lehet normális..
2013. máj. 8. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vőlegényem apja halt meg sajnos

azt vettem észre, hogy igy talán még jobban kötődik hozzám mint régen más fiu tette .

2013. máj. 8. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem tudnak mit kezdeni egy halálesettel, mivel a mi kultúránkban ez egy negatív életesemény. Nem veled volt a csajnak problémája,csak nem kezelte jól ezt a helyzetet.

Nemrég halt meg egy volt osztálytársam. Mikor kicsik voltunk,nagyon sokat voltam náluk, így a szüleivel a mai napig beszélgetünk, jóban vagyunk. Mikor megtudtam,hogy meghalt ez a gyerekkori barátom, egy hétig más úton mentem haza felé,hogy elkerüljem az apukája boltját,mert nem tudtam,hogy mit mondhatnék. Aztán rávettem magam és oda mentem, nem kellett semmit mondani,mert tudta mit akarok, átölelt és megköszönte...

Nem egyszerű egy ilyen szitu..de persze akkor sem ez a megoldás,hogy otthagyom a másikat,mikor rossz neki! Valószínű a leányzó nem gondolta valami komolyan ezt veled,ezért döntött így..ennél csak jobbat találhatsz.

2013. máj. 12. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!