Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi el hozzánk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi el hozzánk, a barátnőmet az anyukája?

Figyelt kérdés
barátnőm nővérének az a baja,hogy együtt vagyunk.
2013. jan. 10. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet fél hogy megdugod....amúgy jó lenne tudni a korotokat talán oosabbak lennénk
2013. jan. 10. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaja anyósod tuti a szextől fél!
2013. jan. 10. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja igen talán próbáld meg az anyóst megdugni előbb utána lehet h jobban áll majd a dologhoz.
2013. jan. 10. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem lenne egy 14 éves lányom én se bizts,hogy elengedném a pasijához, bár ez nagyban függ a lányom, megbizhatóságától, az udvarló megbizhatóságától is. :)
2013. jan. 10. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha 14 évesek vagytok vagy 15 akkor ne csodálkozz ez pont az a vízválasztó amikor a csaj teste már tőgyes meg minden de az agya még buta, és nem látja át hogy aki otthagyja csak emrt nem hagyja neki a szexet az nem is szereti....szerintem ettől félnek
2013. jan. 10. 20:02
 6/10 A kérdező kommentje:
18/F vagyok a barátnőm 15/L,anyosom félti egyedül elengedni, de senki nem kiséri elhozzánk a barátnőmet.pedig holnap lenen találkozunk nálunk.
2013. jan. 10. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
nem csodálom, hogy nem engedi a 15 éves lányát... épp, hogy serdül
2013. jan. 10. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:

anyósod? már össze is házasodtatok?

amúgy féltik ennyi..

2013. jan. 10. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Barátnőm anyukája még csak,nem házasodtunk össze,csak 5-10 év múlva fogunk.Nincsen a barátnőmmel ötletünk,hogy vehetnénk rá az anyukáját az elengedésre. Nem vagyok az a fiú,aki szexelni akarna.
2013. jan. 10. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért kéne elkisérni a lányt? Miért nem mész el érte?

Tálcán kéred? Milyen férfi az ilyen?

15 évesen az anyja jogosan félti.

Elég furcsán állsz a dolgokhoz.

Egy ilyen nem "gavallér" udvarlóban én sem bíznék.

2013. jan. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!