Mit tegyek akkor ha a barátnőmet az anyukája "eltiltja" tőlem?
26 éves vagyok és van egy 21 éves barátnőm akivel nagyon szeretjük egymást! Már 4 hónapja 1ütt vagyunk és eddig semmi probléma vagy konfliktus nem volt a kapcsolatunkban. Apró 1-et nem értések voltak, de azok annyira jelentéktelenek hogy a végén csak mosolyogtunk rajtuk.
Én heti 5 nap 8 órában dolgozom. A barátnőm pedig heti 2 nap gyorstalpaló mérlegképes könyvelői suliba jár. Csak hétfő és szerdán 3-tól 7-ig kell suliba lennie. Sajnos a barátnőmnek nincs állása, ezért az anyukája finanszírozza az iskolát és az angol tanárt akihez szintén heti 2nap megy. (többnyire suli előtt szokott járni 2-től 3ig) Az édesanyja az első 2 hónapban nagyon kedves és szimpatikus volt számomra. A 2. hónap után a barátnőm néha nagyon letörten és szomorúan találkozott velem. Nagyon nehezen tudtuk megbeszélni a problémát, mert Ő az a típus aki nem szereti megbeszélni a gondokat, hanem inkább elfordul tőlük. Kiderült hogy az a baj hogy az anyukája folyamatosan terrorizálja és zaklatja Őt hogy felejtsen el engem és koncentráljon a tanulásra. Ezt azért éreztem igazságtalannak mert a kapcsolatunk eleje óta hetente max 2-3 napot töltünk együtt. Ez egyrészt azért van mert 30km-re lakunk egymástól, másrészt pedig én dolgozom és a heti 2 szabadnapomat szoktam arra fordítani hogy talizzunk. De ez eleve kevés így is! A mostani álláspont az pedig az hogy az anyukája elvárja tőle hogy hetente 1 napot se talizzunk, hanem majd akkor ha végzett a sulival csak azután (2012.július). Az én és a szüleim véleménye szerint ez csak egy enyhe kifogás hogy tanulnia kell. Szegény barátnőm pedig attól fél, hogy ha ellen kell szegülnie az anyukájának akkor kiteszi otthonról. Ez egy nagyon rossz helyzet ami most van. A barátnőmmel megbeszéltük ezt a dolgot és elismerte hogy igazam van! Annyit kérek mindössze hogy azt a 2 napot ne vegye el tőlem/tőlünk az anyukája amikor találkozni tudnánk! Semmi többet! A barátnőm pedig rettentően fél az anyjától és nem mer neki semmit mondani.
Ami még nagyon kiakasztott az pedig az volt, hogy az anyja azt is megmondta hogy csak úgy szexelhetünk ha a barátnőm gyógyszert szed, én pedig "zoknit" húzok. Az indok az volt, hogy bármikor bármi becsúszhat! Szerintem ez is egy nagy baromság! Ezen nagyon kiakadtam mert semmi köze nincs az INTIM szexuális életünkhöz.
Először is, az, hogy anyuka azt szeretné, h a barátnőd szedjen gyógyszert, azzal semmi gond nincs. Nyilván nem akar még unokázni, és 4 hónap után nektek sem biztos, h pont jól jönne a gyerek. És akárki akármit mond, még mindig ez a legbiztonságosabb védekezési mód. Azt meg hogy használtok -e óvszert pluszba, azt ő ellenőrizni fogja? Nem, nem is tudná. Akkor meg? Ha kérdezi a lányától, akkor hevesen bólogatni kell, aztán annyi.
A tanulásról: heti kétszer jár suliba esete, és heti kétszer találkoztok ti. Ez így az én számításaim szerint ez kevesebb, mint 4 nap. Marad 3 egész napja, plusz a délelőttök, amikor semmit az égvilágon nem csinál a barátnőd. Nehogy már ennyi idő alatt ne tudjon érdemben készülni az órákra, tanulni.
Szóval nem félrelökni kell a problémát, hanem leülni anyóspajtival, és őszintén elmondani neki, h mi a helyzet. Azt, h szereted a lányát, te is szeretnéd, ha elvégezné az iskolát, hiszen így több lehetősége lenne, viszont ígyis egy csomó szabadideje van a tanulásra, így ha rosszul megy a suli, annak nem a kapcsolatotok az oka.
11:49
Azt elfelejtetted, hogy a kerdezo dolgozik hetfotol-pentekig.
Anyuka korrekt abban hogy melyik nemi vedekezes forma jo mire., (a gyogyszer a nemkivant terhessegre) a zokni mindenekelott nemibetegsegek atadasanak megelozesere alkalmasabb.
odáig érthető, hogy a néni nem akarja illegitim kapcsolatban a lányát és férjhez szeretné adni.
Nem ő szerelmes, jogos a félelem, hogy lánya egyszercsak valaki megunt babája lesz, eldobott kapcája, esetleg kisbabával.
Ettől kezdve illegitim az egész láncolat, indul a belepofa.
Itt mi kórusban szidhatjuk a nénit, mert undorító, de változtatni csak Te tudsz, az első láncszemmel.
Törvényes feleséged életébe pedig nincs kívülről belepofázás.
Rómeo és Júlia
12.13-nak, 11.49 vagyok.
Nem felejtettem el, hiszen egy hét 7 napból, kettőn iskolába jár a lány, kettőször-háromszor találkoznak a kérdezővel, ez nekem így összesen négy-öt, és marad 2-3 nap, amikor SEMMI egyéb dolga nincs a lánynak, hiszen állása nincsen.
Egyébként csak azt írta a kérdező, h ő heti 5 napot dolgozik. Ez nem azt jelenti, h hétfőtől péntekig, de ez a kérdés lényegét igazából nem is befolyásolja, hiszen a szabadnapjain tudnak találkozni.
Egy 26 éves "férfi" nem így fogalmaz, meg nem ilyen problémái vannak. Egy 21. éves nőt, nem irányít már az anyja.
NŐJETEK FEL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!