Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki az őszinteség hatására ennyire megváltozzon?
Megismerkedtem Facebookon keresztül egy lánnyal. Úgy képzeljétek el, hogy tényleg nagyon szép lány, jó nő, el sem hittem, hogy ír nekem. Egy barátjával volt egy kis konfliktusom, bocsánatot kért először az alak viselkedése miatt. Jól elbeszélgettünk, rájöttünk, hogy elég sok közös vonás van bennünk. Az első találkozás meg is lett, kint a szabadban voltunk, söröztünk, jól éreztük magunkat. Nem volt csók, se semmi. De később írta nekem, hogy nagyon összeillünk. Egy közös barátunk ezt megerősítette, mert neki elmondta, hogy nagyon tetszem neki. Írtam később, hogy szeretnék vele komolyabban megismerkedni. Helyeselt. El sem hittem még mindig, hogy egy ilyen jó nő egy magamfajta alaknak ilyet mond. Ezután még dumáltunk, majd átmentem én is hozzá. Ő sajnos rosszul volt, mert napszúrást kapott, így csak filmeztünk nála otthon, meg hülyéskedtünk. Itt sem volt csók, se semmi. A kapuban el akartam neki mondani, hogy úgy érzem kettőnk között lehetne is több, de nem mertem megtenni, így sms-ben megírtam neki később. Másnap reggel válaszolt, hogy köszöni az őszinteséget, majd kialakulnak idővel a dolgok. És körülbelül innentől kezdve nem is kíváncsi rám. Egyszer-kétszer még rámírt, azóta meg sem keres, nem is érdeklem... Ha írok neki, válaszol, meg elbeszélgetünk, de nem úgy, mint régen, nem érzem már az érdeklődést. Nagyon átejtve érzem magam. Mitől változott így meg? Az őszinteségemtől? :/
Köszi a választ előre is.
19/F, 17/L
Tudom, hogy az sms-el elbaltáztam mindent, de abban a pillanatban jó ötletnek tűnt, ha már voltam akkora puhap*cs, hogy "élőben" ne merjem neki elmondani.
Csak egyszerűen nem voltam képes elhinni az egészet, és nagyon beparáztam. :/
Szerintem lerohantad. Nem kellett volna elsietni a dolgokat. Miért nem hagytad, hogy alakuljon minden magától? Ezen felül, ha már nem bírtad kivárni a végét, sokkal jobb döntés lett volna ezt személyesen elmondani!
Szerintem szimplán csak ajtóstól rontottál a házba, ő még esetleg nem így érzett, vagy csak alakultak benne a dolgok és elrontottad az egész varázsát azzal, hogy te már a következő lépésen töröd a fejed. :)
Beszélj vele erről. Mondd el neki, hogy nem akartad letámadni és választ sem vársz rá, viszont szívesen találkoznál vele újra ha benne van. Ha húzza a száját, nem akar belemenni újabb randiba, akkor valószínű már mindegy. Ha belemegy, akkor még menthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!