Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl őszinte a párom. Nem azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl őszinte a párom. Nem azt mondják, hogy aki szeret, annak pizsamában is szép vagyok?

Figyelt kérdés

Sose gondoltam volna, hogy ez baj lehet.

- A véleményét mindig elmondja, főleg ha rossz.

Amikor felszedtem pár kilót, akkor az volt a baj, h miért nem vagyok versenysúlyban. Most, hogy lefogytam vissza a nyári súlyomra, most az a baj, h miért lettem ilyen vékony.

- A képeket, amiket kiválasztok facebookra feltölteni, "mintha nem is te lennél". Nem is így nézel ki, ezek nem jó képek (mindenki más szerint teljesen jó).

Igazából sosem dicsér meg, akkor sem, ha tényleg csini ruhában vagyok. Akkor meg pláne nem, ha sportcuccban rohangálok.

- ja, tényleg, a ruhák... márkás, csinos ruhákat hordok, (nem vagyok disznó kövér, sőt, normális, vékony vagyok, 55 kg-os), sosem tetszenek neki, az egyik túl kihívó, a másik túl díszes, a harmadik csúnya színű...

- a körmöm miért ilyen, sosem jó, nem jó a szín, nem jó a méret

- egész nap dolgoztam, örülök, hogy végre találkozhatunk, együtt lehetünk, neki egy óra múlva el kell mennie a barátaihoz, mert mennek bulizni. Mert nem jó az, ha egy hétvége kimarad.

Amikor én végre találkozhatnék a barátnőmmel, akkor meg valahogy mindig úgy alakul, hogy lelkifurdalást akar bennem kelteni, hogy nem vele vagyok. Bezzeg ő mennyit járkál másokkal, sőt, nőkkel! Ami még nem zavar annyira, de nekem nincs ennyi barátom...

Hozzá kell tenni, hogy ő 30-on felüli, én huszonéves, évek óta együtt vagyunk.

Csak őszinte, vagy nem is értékel igazán?

2013. ápr. 21. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak ilyen a természete. Apámnak is muszáj belekötnie mindig mindenbe.
2013. ápr. 21. 11:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez így nyilván elég rosszul hangzik, és ezeket én állítom, szóval egyféle látásmód. Szerencsére nem mindennaposak, de van, hogy elszakad a cérna egy rosszabb pillanatomban, és minden miatt kiakadok. Tudom, hogy szeret, de legfőképpen ezt a maga módján teszi.
2013. ápr. 21. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem lenne őszinte akkor meg az lenne a baj.
2013. ápr. 21. 11:43
 4/11 A kérdező kommentje:

De ezzel csak rombolja az önbizalmamat :(

Akkor persze, az lenne a baj, h mindent elhallgat. De tényleg vannak dolgok, amiket elhallgat, csak véletlen tudomást szereztem róluk (ismerős mondta, mert az ismerősök ilyen jó fejek, h belekotnyeleskednek mindig mindenki dolgába).

2013. ápr. 21. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Te jobban vonzódsz hozzá, mint Ő hozzád. Az érzelmeid elhomályosították a realitás érzékedet! Bocsánat, nem sértés akar lenni!

Szerintem keress valaki mást aki jobban megbecsűl, jobban szeret, tetszel neki pizsiben is, anélkül is, stb.

2013. ápr. 21. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha tényleg szeretne, nem itt tartanánk. :(
2013. ápr. 21. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Figyu te csaj! Az önbizalmad rombolja a srác. Vagy direkt, vagy tudat alatt.

Hogy miért? Mert ő már jóval idősebb, mint te, fél, hogy elhagyod, lecseréled.

Ennyi.

2013. ápr. 21. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ő egy ilyen típus. Meglehetősen önző, és csak az számít,

hogy neki legyen jó.

Én is 30+ vagyok, de leültem pár dolgon:

- Ha nem tetszik a ruha, menjetek el együtt vásárolni..

Jah, hogy nem megy el veled?

- Mi az, hogy a körömméret nem jó ?

- Miért kell mindig bulizni? (30+ nem ennek kellene az

életcélnak lennie)

Tényleg nem illik hozzád, lehet csak megkeseredett, de

legalább ne azzal tegye, akit állítólag "szeret"...

2013. ápr. 21. 12:17
 9/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Szerintem az nem normalis,hogy valakinek semmi nem tetszik a masikon.Az ilyen duma altalaban a martir tipusu emberekre jellemzo.
2013. ápr. 21. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Más az, ha valaki őszinte, meg ha direkt mindenbe beleköt, mindennel baja van... Szerintem kicsit un téged. Gondolom eleinte nem ilyen volt.
2013. ápr. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!