Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "sír" mindenki, hogy nincs barátja/ barátnője?
Értem én, hogy nehéz találni olyat, akivel mindenben megegyezik az ember, de akkor miért nem társkereső oldalakra mennek az "ilyen" emberek? Vagy épp keresgélnek a lányok/fiúk között. Senkinek sem fog a sült galamb a szájába repülni.
A másik meg, attól úgy sem lesz jobb, ha csak szomorkodnak ez miatt. Egy vidám ember sokkal jobban vonzz másokat, mint egy lehangolt.
Végül pedig, a "ronda" srácok kivannak akadva, hogy a csajoknak csak a helyes pasik kellenek - és fordítva. Arra nem gondoltak még a kedves "ronda" srácok, hogy nem feltétlenül a bombanőre kéne hajtaniuk?
Mert senki nem hallgatja meg őket.
Na meg könnyebb sírni.Mint tenni érte
fejezzétek már be ezt a nem képesek tenni dolgot,
igenis teszünk csak semmi nem jön össze
Azért mert nem tudnak mit kezdeni már magukkal. Sajnos sokan ahhoz is lusták hogy felemeljék a valagukat a gép elől és elmenjenek ismerkedni. Lehet neten is persze, de az inkább lutri mert az megint más neten mint élőbe, számtalanszor tapasztaltam már ezt.
Egyébként a ronda srácoknak is lehet bombanő barátnőjük, vagy fordítva vagy bármilyen ha akarják és belsőleg olyanok hogy megérdemeljék, mert egyes lányokért ugye hajtani kell és sokan ezt nem képesek megérteni. És a lány nem fog örökké várni ezzel az is biztos.
4-es válaszolóval nagyon egyetértek. Egy igazi nőért szerintem küzdeni kell.
Igen, mondjuk a netes ismerkedésben azért van lutri. De még mindig jobb, mint utálni mindent és mindenkit, mert nincs párjuk.
Szerintem azért sokat számít a hozzáállás is. Úgy nem lehet ismerkedni, hogy "Na jó megpróbálom, de úgy se fog összejönni". Így nem is fog sikerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!