Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes őszinteség? Ti hogy vagytok ezzel?
Én úgy állok hozzá, hogy az ismerkedés során semmit sem titkolok el. Oké, nem zúdítok mindent a nyakába egyből, de ahogy haladunk nem hagyok ki olyan témákat, ami esetleg nem tetszhetne neki vagy érdektelenné válhatnék a szemében vele, ha nem pártol egy-egy dolgot.
Itt nem szexuális dolgokra kell gondolni, hanem hobbik, elfoglaltságok, világnézet, stb...
Ha nem tetszik neki valami, akkor ez van. Nem játszom meg magam.
Eddig még nem volt olyan, aki minden hülyeségem elbírta volna valaki, de legalább szelektálok :)
18/L
Nem bírta még ki senki? Brutál csaj lehetsz hallod :D
Én is így vagyok vele, kiállok a magam igazáért pl ha nem tetszik valami ami a másiknak igen, hiába győzköd hogy az jó én akkor is kiállok a véleményem mellett , persze nem vitázok senkivel ilyenek miatt.
Én is így vagyok vele.
Nem akarok szerepet játszani,ha nem tetszik valami,akkor ez van.
Aki szeret az elfogad olyannak amilyen vagy, szóval egyértelműen az igazi arcod mutasd! Helyesen csinálod.:D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!