Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljes őszinteség? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes őszinteség? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Én úgy állok hozzá, hogy az ismerkedés során semmit sem titkolok el. Oké, nem zúdítok mindent a nyakába egyből, de ahogy haladunk nem hagyok ki olyan témákat, ami esetleg nem tetszhetne neki vagy érdektelenné válhatnék a szemében vele, ha nem pártol egy-egy dolgot.

Itt nem szexuális dolgokra kell gondolni, hanem hobbik, elfoglaltságok, világnézet, stb...

Ha nem tetszik neki valami, akkor ez van. Nem játszom meg magam.

Eddig még nem volt olyan, aki minden hülyeségem elbírta volna valaki, de legalább szelektálok :)

18/L

2013. ápr. 11. 10:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy valaki teljesen kitárulkozik, és ne maradnának személyes titkai. Ettől persze lehet még őszinte, csak mondjuk egy első randin, vagy még a másodikon sem kötök mindent a másik orrára. Majd fokoztosan...
2013. ápr. 11. 10:15
 12/23 anonim ***** válasza:
A szexről meg jobb előbb és nyiltan beszélni, mint később rájönni, hogy két teljesen külön felfogású emberek vagytok szexuálisan is.
2013. ápr. 11. 10:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is őszinte vagyok, nem titkolom el az ilyesmit, ha szóba kerül. De csak akkor, nem erőltetek semmi ilyesmit, csak ha őt is érdekli. Aki megjátsza magát, az előbb utóbb lebukik, ráadásul nem is fognak benne bízni...
2013. ápr. 11. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
43%
kedves kérdező! szerintem nem azzal van baj amit fent leírtál, hanem azok amiket a hozzászólásokhoz írtál inkább árulkodó, a stílusoddal van baj, vannak kifejezések, amik nem szó szerint, de lehülyézed a másikat, kicsit el kellene gondolkodni, sajnálom de ez az én véleményem N
2013. ápr. 11. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
én már most imádom, különösen ahogy ilyen feszült hangulati állapotban van
2013. ápr. 11. 10:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sem titkolok semmit, de nem is kezdem ezekkel a dolgokkal. Minden alakul és kiderül előbb-utóbb. Ha szeretjük egymást, akkor kibírja, ha nem, akkor ennyit ért.

Nyilván vannak olyan dolgok, amiket már csak akkor mondok el, ha érzem azt, hogy teljesen megbízok a másikban. Nem szeretem ha visszaélnek a dolgaimmal.

2013. ápr. 11. 10:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az az igazán jó kapcsolat, ahol őszinte lehetsz a másikkal. Az, ha valaki hazudik, nem biztos, hogy azért teszi, mert olyan mocskos, aljas, görény ember, hanem talán azért, mert a párja nulla teret hagy neki. És igen, ennek előbb utóbb megcsalás lesz a vége, mert amelyik párkapcsolatban korlátozzák a szabadságot, az meghalt. És akkor lehet egymás fejéhez vágni, hogy na ugye megmondtam, hogy egy hazug Q vagy! Csak a barma nem gondol bele, hogy ezt valójában ő idézte elő.
2013. ápr. 11. 11:56
 18/23 anonim ***** válasza:
nem az első "talinál" gondoltam :-), de azért nem ért kicsit rávezetni a témára, hogy pl csak érzelmesen, finomkodva szeret az ember valamit, vagy akár durvábban... :-)
2013. ápr. 11. 12:06
 19/23 A kérdező kommentje:

76-os N, elég sok válaszod láttam már ahhoz, hogy kiismerjem a stílusod és épp ezért ne igazán vegyem őket figyelembe.

Egyébként egyáltalán nem vagyok feszült. Amikről én beszélek, azok a dolgok ennél a kérdésnél nem kerültek és nem is fognak szóbakerülni:)

2013. ápr. 11. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért ez a kérdés megint sokkal árnyaltabb ennél. Ahogy mondtad is, vannak fokozatok a mindent a nyakába zúdítani és a titkolózás között. A lényeg, hogy fel kell építeni a mondanivalódat. Ez is marketing: hazudni nem szabad, de a valóságot akkor is ehetően kell tálalni. Én soha nem tagadtam egyetlen hülyeségemet sem, de pont a fentiek miatt szeretem, ha a saját előadásomban hallják az emberek.
2013. ápr. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!