Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljes őszinteség? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes őszinteség? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Én úgy állok hozzá, hogy az ismerkedés során semmit sem titkolok el. Oké, nem zúdítok mindent a nyakába egyből, de ahogy haladunk nem hagyok ki olyan témákat, ami esetleg nem tetszhetne neki vagy érdektelenné válhatnék a szemében vele, ha nem pártol egy-egy dolgot.

Itt nem szexuális dolgokra kell gondolni, hanem hobbik, elfoglaltságok, világnézet, stb...

Ha nem tetszik neki valami, akkor ez van. Nem játszom meg magam.

Eddig még nem volt olyan, aki minden hülyeségem elbírta volna valaki, de legalább szelektálok :)

18/L

2013. ápr. 11. 10:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én is így játszom, nem akarom, hogy később meg ilyenek miatt pattanjon mert 'más' lettem. így előre leszögezem, hogy nem vagyok normális teljesen:D sajnos nem sokan veszik komolyan. ugyanúgy én is elvárom az őszinteséget, miattam nyakamba is zúdíthat mindent, ha érdekel, én jó hallgató vagyok. L
2013. ápr. 11. 14:22
 22/23 RaZeR1912 ***** válasza:
1 kapcsolatban az nagyon fontos hogy elfogadd a társad az az ha nem bírja elfogadni a dolgokat veled kapcsolatban abból nem lesz semmise
2013. ápr. 12. 13:08
 23/23 anonim ***** válasza:

az én őszinteségem maximális. DE csak addíg, amig ez viszonozva van. Viszont nyisd ki a szemed, kinek mit is mondasz :)

--Chocky--

2013. ápr. 16. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!