Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogom kibírni nélküle?
Figyelt kérdés
Arra kérnék tippeket, hogy ha van barátnôtök és már kb 4 nap kihagyás után hiányzik akkor mégis hogyan fogom kibírni a 2.5 hónapos nyári szünetet?!:( az a gond, hogy egymastol messze levô helyeken nyaral a családunk és egyikünk szülei sem tudnak "rólunk". Jó persze nem szünet nélkül vagyunk tavol otthonrol de azert eppen eleg sokat. Ti hogyan tennétek könnyebbé ezt a helyzetet?2013. máj. 11. 09:30
1/5 anonim válasza:
Sok levelezés, chatelés, és utazás:DD
2/5 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Mert kicsit fura hogy nem vagytok képesek bemutatni egymást a szülőknek.
4/5 A kérdező kommentje:
2 hónapja vagyunk együtt és azért tûnik nem jó ötletnek a szülôk beavatása mert a baratnöm 14 lesz mindjárt én meg 15 múltam majdnem 2 év különbség van köztünk és bár alaptalanul de lehet h eltiltanának egymástól.
2013. máj. 11. 09:39
5/5 anonim válasza:
Ennyi korkulonbseg kell..amugy szerintem nem vagytok erettek egy kapcsolathoz ha igy fogjatok fel.Talalkozz a barataiddal es csinaljatok mindenfele baromsagot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!