Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nekem van már 2 hónapja egy barátom, de 400 km. távolság van köztünk, ahol nyaraltunk egyik barátnőmmel ott ismertem meg őt. Akkor abban a 2 honapban nagyon szerettem őt, de most egy honapja már nemis láttam, csak telefonon tartjuk a kapcsolatot, és majd csak karácsonykor lenne rá alkalmunk hogy találkozzunk.És a szüleim is tiltanak tőlle. Most pedig gondolkozom rajta hogy irok neki egy levelet hogy legyen vége mert ez a ugymond "távkapcsolat" nem annyira megy. Nem tudunk találkozni meg semmy és ez igy rosz. De még nagyon szeretem, és benne találtam meg azt amit az eddigi pasijaimban sosem. Nagyon őszinte velem és tényleg nagyon szeret engem. Hogyha pedig szakitok vele akkor az csak mind kettőnknek rossz lesz. Szenvedni fogunk..:S szerintetek mit csináljak? Voltatok már ilyen helyzetben?
2009. szept. 30. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Sya!!Igen ismerős a helyzet...sajnos...! Azért 400km nem kis távolság! :S Ha a szüleid tényleg tiltanak töle akkor szerintem elkellene velük beszélgetned hogy tényleg nagyon szereted és hogy komolyan gondolod ezt a kapcsolatot vele és persze ő is veled.Ha lehet rá lehetőség a vonattal való találkozást meglehetne oldani hetente 1 szer vagy mittom én.. Legalább is én ezt tettem amikor messzebb lakott a barátom.Egyszer ő jött hozzám egyszer pedig én... de ha tényleg nem birják a szüleid a pasidat akkor meg lehetne ugy is hogy csak egy kis találkozást megszervezni természetesen a szüleid nélkül utána meg hazamegy... Remélem tuttam segiteni! :)
2009. szept. 30. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszikee megprobálom, remélem sikerül :) csak az az igazság h. nem szeretném megbántani azzal h. szakitok vele..:S
2009. szept. 30. 16:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze szakitani nem szeretnék, csak fura igy ez az egész.
2009. szept. 30. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit :)
2009. okt. 3. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!