Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem, most ez mi? (inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, most ez mi? (inkább fiúk véleményére vagyok kiváncsi, de lányoké is jöhet)

Figyelt kérdés
van egy srác. megkérdezte,hogy régebben kibe voltam szerelmes mondtam hogy belé. tovább kérdezi,és most is tetszik-e nekem mondtam hogy igen,és mondta hogy én is neki több mint 9 hónapja :\ és mondta, hogy ha régebben tudta volna,hogy szeretem,akkor akár lehetett volna valami.Csak nem akarja a barátságunkat tönkre tenni,mert fél ha szakítanánk,akkor nem lennék olyan jóba. De, írja nagyon sokszor hogy szeret, szívesen megcsókolna,meg örülne ha vele lennék.Érdemes lenne meg próbálni,vagy maradjon csak barátság?
2013. máj. 9. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg, mit veszíthetsz...ha normálisak vagytok, akkor meg tudjátok beszélni a szakítást is
2013. máj. 9. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
nem érzi, hogy te is tényleg akarod ... egy nyuszi ... ugorj rá, teperd le
2013. máj. 9. 22:48
 3/8 putyííí ***** válasza:
Mindkettn akarjátok, so érdemes, és egy szakítás után még akár barátok i maradhattok.
2013. máj. 9. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
fiatalok vagytok, előttetek az élet. :) Max tanulsz belőle, ha nem sül ki olyan jól.
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg :)
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :')))
2013. máj. 9. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

ha jól gondolom középiskolások vagytok,

ma ez a divat, Te tudod, de nem fog menni, az ilyenek elégtávolság tartóak, belegondol, de ettől tovább nem fogsz jutni, ettől megpróbálhatod, de attól mi lesz a vége, ez kettőtökön múlik N

2013. máj. 9. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni,hogy azok vagyunk. Én évvesztes vagyok így 8.osztályt járom, és ő is (nem vagyunk osztály társak,nem egy suliba járunk)
2013. máj. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!