Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet? Azok véleményére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet? Azok véleményére lennék kiváncsi, hogy akik neten ismerkedtek meg egy fiúval/lánnyal.

Figyelt kérdés
Hogy sikerült az első személyes találkozás?
2013. jan. 7. 22:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Remekül. 21/F
2013. jan. 7. 22:55
 2/23 anonim ***** válasza:
Tök jól! tali, reggeli, és szex lett a vége! Király! 35F
2013. jan. 7. 22:55
 3/23 A kérdező kommentje:

Húúú..kicsit megnyugdtam...nagyon bevagyok parázva :D

2-es- És ti mit csináltatok? mármint hol találkoztatok? :)

2013. jan. 7. 22:57
 4/23 Bino ***** válasza:
Nagyon jó volt :) sétálgattunk folyton puszit adott a srác én meg folyton elpirultam. Nagyonnagyon jó volt, de túl hamar vége lett :(
2013. jan. 7. 23:01
 5/23 Shai-Hulud ***** válasza:

Mi pl. az Árkádban, egy kávé mellett. Nagyon jól sikerült.

Ez 11 éve volt, és azóta együtt vagyunk.

2013. jan. 7. 23:01
 6/23 A kérdező kommentje:

Jó ezeket olvasni :)

És meg nem voltak azok a kínos percek az elején vagy az kimaradt? Bocsi a sok kérdésért :D

2013. jan. 7. 23:05
 7/23 anonim ***** válasza:
Jaj szörnyű volt. Annyit beszéltem, mint még életemben soha, csak azért, hogy elkerüljem a kínos csendet... aztán sajnos összejöttünk
2013. jan. 7. 23:06
 8/23 anonim ***** válasza:
Az első tali nagyon izgulós volt, de jól sikerült :) Szex csak azért nem lett belőle, mert aznap jött meg a menzim. De együtt aludtunk :) 12. éve gyűrjük egymást.
2013. jan. 7. 23:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Az együttalvást mi is tervezzük...hát majd kiderül mi lesz belőle :)
2013. jan. 7. 23:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Nálunk én képviseltem a kínos csendet, neki zavarában be nem állt a szája, nagyon próbált levenni a labamrol. Így visszagondolva nagyon gagyi szövegeket tolt:) Aztán valahogy lekeste az utolsó vonatot, szóval egyutt aludtunk (nem volt semmi). Azóta eltelt 2,5ev, én vagyok a beszédesebb, tavkapcsolatban élünk sajnos, de mar csak 1evig maximum. Nagyon szeretem:)
2013. jan. 7. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!