Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet? Azok véleményére lennék kiváncsi, hogy akik neten ismerkedtek meg egy fiúval/lánnyal.
És még egy apróság....hogyan köszöntetek egymásnak találkozáskor?? Puszi, ölelés vagy mind2 ? :)
Gratula mindenkinek...remélem nekünk is hasonlóan fog sikerülni :)
Volt vagy 2 tucat vagy még több első randi is. Mindegyikkel előtte facebook, msn, skype beszélgetés, többségét láttam kamon is. Kis statisztika...
Kb 6-7 lánnyal volt olyan hogy az első randi után újra beszélgettünk úgy mint előtte.
2 olyan volt amelyik nagyon átcseszett, az egyiknek barátja volt közben, a másik meg 2 randi után szó nélkül eltűnt és sehogy se tudtam elérni
1 olyan volt amelyikkel kb 1 hónapig együtt voltam, de annak is bénán lett vége, meg közben se volt az igazi
1 vicces volt amikor egy 17 éves kis hülyével voltam, ott tök jó volt az első randi, összegabalyodtunk, megbeszéltük a másodikat is, napokig dumáltunk még, aztán nagy nehezen kinyögte hogy nem akar újra találkozni csak nem akart megbántani. Köszi...
2-nél megbeszéltük hogy nem működne, nem jöttem be nekik, nem voltunk közös hullámhosszon, vagy nem tudom hogy fogalmazzam, de azért még beszélgettünk utána, félig-meddig baráti kapcsolat maradt
most van valaki egy jó ideje, akivel egész jól alakulnak a dolgok
A többiek szóra se érdemesek. Vagy nem volt annyi gerinc bennük hogy egy sz.ros smst visszaküldjenek hogy bocs, de nem, vagy én nem kerestem újra őket.
Vegyes a kép, de nekem ha nem lenne most ez a tündéri lány akkor nagyon negatív lenne a véleményem a dologról. Kínos csendek nem igazán voltak, egy volt amelyik lány tök máshogy nézett ki mint képen, mondjuk gyanús is volt hogy ő keresett meg engem :D Na őt pl. az első csönd után otthagytam 10 perc után. Általában mindig jól eltelt az a pár óra, csak utólag mondta a lány hogy valami nem volt az igazi.
Végül is ez is csak egy eszköz, előnye is, hátránya is van. Élőben is lehet olyan hogy találkozol valakivel aki külsőre tetszik, belsőre meg taszító, itt meg pont forítva van, ha már találkoztok akkor belsőre tetszik, külső meg kamera ellenére is picikét zsákba macska
hopp, pár dolog lemaradt és akkor válaszolok a kérdező újabb kérdéseire is.
szia, hogy vagy, 2 puszi aztán ennyi. Elmentünk általában vagy sétálni, vagy beültünk egy kávéra, néha virágot is vittem, bár akiknek elsőre virágot adtam azokkal érdekes mód semmi se lett :D
Együtt alvás első randin nem történt, bár mi fiatalok vagyunk, nagyon távoli lányt meg csak egyszer sikerült megtalálnom, amikor csak később árulta el hogy nem is X városban él, hanem 40 kilométerrel arrébb - pont mint én, csak én másik irányba
23F
Na ez jó részletes volt, köszi :D
A külső miatt nem nagyon aggódom...már egy éve skypolunk és képeken is elég sok szögből láttam :)
Inkább saját magam miatt aggódom, h nem fogok tudni egy értelmes mondatot kinyögni :D
Hát persze azért nem az igazi az sem :)
De mióta ott is láttam azóta nem aggódok ezen vmiért.
Eleinte csak irogattunk, aztán elkezdtünk beszélgetni is még írás mellett...plusz ritkán telefon is van :)
Nekem is a fentihez hasonlóan sok első randim volt, de ezeket többnyire rövidebb levelezés előzte meg, nem egy éves ismerkedés.
Egy hasonló esetem volt, ott találkozáskor puszi, majd egy nagyon jó beszélgetés volt.
én soha nem húztam ilyen sokáig a dolgot. Asszem írtam is hogy mindig közelben élő lánnyal kezdtem, és ha volt valami folyamatos beszélgetés akkor viszonylag hamar oda tereltem a témát hogy találkozzunk, hisz úgy derül ki hogy lenne-e értelme a továbbiaknak. El se tudom képzelni milyen borzasztó lenne ha 1 évig folyamatosan beszélgetünk, aztán kiderülne, hogy élőben nem passzolunk. így is volt pár pofára esés, pedig azok csak pár hetes ismeretségek voltak, napi szintű beszélgetések után.
Elárulod hogy mennyi idősek vagytok, és hogy miért nem volt még találkozó? Gondolom az ország két végében éltek. Ezek a túl nagy tervezgetések sose jók szerintem, előfordulhat hogy nincs meg a szikra élőben, akkor aztán mehet a levesbe az elmúlt 1 év
Mi itt ismerkedtünk meg aztán pár hét múlva találkoztunk.
Rengeteget beszéltem, pedig annyira nem vall rám, gondolom az izgalom miatt volt :D Sokat sétáltunk, beszélgettünk, majd elmentünk hozzájuk is, este pedig elváltunk.
Mindketten úgy feküdtünk le aznap, hogy életünk egyik legnagyobb élménye volt az a nap :)
22/L
Én 22 vagyok lány, Ő 25 éves.
Az azért nem az ország két vége,de nincs is közel...130 km,2 óra kocsival kb.
Nekem tavaly még kapcsolatom volt,konkrétan az elő 6 éves kapcsolatom...így a találkozót nem nagyon erőltettük...aztán szeptemberben szakítottunk a párommal és azóta húzzuk halasztjuk ezt a dolgot a netes sráccal...pontosan azért mert érzelmek már bőven vannak és ha mégsem klappol valami élőben az nagyon rossz lesz ://
De mostmár szinte biztos a jan. vége
röviden ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!