Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire adtok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire adtok a párotok véleményére?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy már 2 éve fekete a hajam és most gondolkozom rajta ,hogy befestetem világosbarnára de a barátom azt mondja maradjak fekete mert neki a sötét hajú csajok jönnek be ,ti mit csinálnátok?egyébként nem vagyok biztos benne ,hogy jól állna mert alapból sötétbarna hajam van.
2013. febr. 19. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Kevés ember van akinek adok a véleményére de a páromé benne van.

Mondjuk ezen esetben, mint külső nem szól bele. Megjegyzi neki mi tetszik jobban és rám bízza a döntés. De nem haragszik ha nem azt csinálom amit mond. Bár a hosszú hajam csak végette nem vágatom le mert folyton azt szajkózza "egy lánynak legyen hosszú haja"

Csináld úgy ahogy jónak látod. :)

2013. febr. 19. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Neki a fekete hajú csajok jönnek be? Nem te magad?
2013. febr. 19. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te lyukra futottál, mert nem jössz be a barátodnak?
2013. febr. 19. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, miben. Az én párom is felvetette egyszer, hogy mi lenne, ha szőkére festeném a hajam? De az enyém sötétbarna és a szőke nem állna jól, tudom. Ráadásul a fodrászom szerint eléggé tönkremenne a hajam a sok szőkítéstől. Így maradtam barna, ha festek is, legfeljebb egy-két árnyalatot változtatok. Úgyhogy meghallgatom a véleményét, de én döntök.
2013. febr. 19. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is erősen elgondolkoztatna, ha ilyet mondana a barátom, hogy azét maradjak fekete, mert neki a fekete csajok jönnek be... mintha kissé sekélyes (és nem túl szerelmes) lenne a barátod. Nekem gesztenyebarna hajam van, egyszer én is elgondolkoztam rajta, milyen lenne a hamvasszőke haj és erre azt mondta a párom, hogy azért szeretné, ha barna maradnék, mert ez vagyok ÉN, így ismert meg és nem akarja, hogy tönkretegyem a hajam.
2013. febr. 19. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!