Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek vagytok elfogadni ha "csak" másodikok vagytok a párotok életében?
Figyelt kérdés
Mert az első helyen mondjuk a munkája vagy egy hobbija áll..illetve lehet-e így normális a kapcsolat?2013. febr. 17. 15:35
1/8 anonim válasza:
Eleinte nem zavarna, hiszen nyilván idő kell mindenhez.
Nálunk ez fél év alatt teljesen átalakult, én kerültem az első helyre, és minden más a többire.
Szerinted lehet így normális a kapcsolat?
2/8 anonim válasza:
Szerintem simán lehet. Az én barátnőm verseny táncol.
És semmi veszekedés nincs köztünk.. van amikor elmegyek egy versenyére is. (elhív)
3/8 anonim válasza:
Szerintem az gáz, ha valaki sorrendet állít fel ilyenben.
5/8 anonim válasza:
én pl az edzésemet semmiért és senkiért nem adnám fel.szerencsére még nem is kérte tőlem senki,ha kérné is tudnám h nem ő a megfelelő ember a számomra.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem lehet.Mégis hogy gondolhatja ezt valaki?Ha a párja bajban van és hívja,cserben hagyja az edzése miatt?
7/8 anonim válasza:
Nem fogadnám el, családcentrikus vagyok. Az én életemben a párom, majd később a gyerekünk és a család a legfontosabb, aztán a barátok, aztán jöhet a hobbi, a munka, ami szintén lehet nagyon fontos, de nem a legfontosabb. Egy kapcsolatban szerintem fontos, hogy hasonló legyen az értékrendünk, ezért nem is választottam volna olyan párt, akinek fontosabb a családjánál mondjuk a hobbija, mert hosszabb távon biztos nem egyeztünk volna.
8/8 anonim válasza:
igen, a párom sportoló és ha nem is esik mindíg jól elfogadom az ezzel járó nehézségeket, én küzdősportot űzök már sok éve és nincs az a pasi akiért lemondanék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!