Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek nők, ha nem tetszene édesapátoknak a párotok? Ha esetleg külföldi lenne? Nem beszélné a magyar nyelvet?
A nyelvi akadályokat fordítással áthidalnám, ez nem lenne gond.
Ha egyébként nem tetszene neki - hát meghallgatnám, mi a kifogása, elmondanám a saját álláspontomat, és megpróbálnám meggyőzni, hogy boldog vagyok, ne aggódjon.
Semmit nem tennék.
Nem neki kell vele élni,nem neki kell vele boldognak lenni,nekem elég ha elfogadja és nem áskálódik ellene.
szerintem apud csak attól fél, nehogy valami románnal szűrd össze a levet :D egy rendes német vagy angol fiúval biztos megtalálná a hangot, és nem nézne rá rossz szemmel.
melyik országban szeretnél tanulni?
Románnal nem szűröm össze a levet az biztos. :D
Sajnos mivel nem adatik meg a lehetőség, hogy külföldön tanulhassak, ezért Marosvásárhelyen szeretném elvégezni a gyógyszerészetet. Hogy azután hová szeretnék menni azt még pontosan nem tudtam eldönteni. A feltétel, hogy tiszta környezet legyen minél magasabb színvonallal. Gondolkodtam Ausztrián is. Bécs nagyon szép és színvonalas is úgy gondolom. Az északi országoktól kissé tartózkodom. Nem is főként az éghajlattól, hanem a nyelvtől. Ahogyan informálódtam közel annyira bonyolult nyelvek, mint a magyar, és azt az energiát inkább a szakmám irányában terelném, mint más nyelv tanulásába. Épp azon gondolkodtam, hogy a franciát vagy németet tanuljak tovább. Esetleg tanácsokat is szívesen fogadok. Tulajdonképpen amit feltételnek szabnék, az a : tiszta, színvonalas környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!