Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire adtok mások véleményére?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel találkozgatok, egy gimibe jártunk. Talán lehetne közöttünk valami, de ő régebben nagy csajozós volt, és a suliból elég sok lánnyal járt, van neki egy híre. Ha összejönnénk, a volt csajai tuti megszólnának, meg a sok közös ismerős is kiakadna, hogy pont vele vagyok. Ne törődjek velük?2013. febr. 8. 20:27
1/8 anonim válasza:
Minek akarsz összejönni egy ilyennel? Úgyis dobni fog legfeljebb pár hónap után. Hihetetlen hogy még mindig bedőlnek ezeknek a lányok :DD
2/8 betlindis válasza:
hát, ha nem zavar az összevigyorgás az ismerősökkel való találkozókon, hogy óó igen, én is hogy szerettem, ahogy ny.l, vagy hogy még mindig azt szereti, ha keményen k.verik neki? akkor nyugodtan jöjj vele össze, és ne törődj mások véleményével. pár hónap múlva majd te is beállhatsz közéjük, és együtt fújjolhattok a srác új csajára ;)
3/8 anonim válasza:
CSak a saját nevemben:Mindenki váleményét lesz@rom.Mentem már a cinema citybe mackónadrágban és pólóban és papucsban nyáron.(tiszta volt azért)Mert úgy kényelmes.
4/8 anonim válasza:
Ne feledd,hogy nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél!Tehát a pletykáknak biztosan van valami alapja.Szóval nem árt az óvatosság,amit többen is egybehangzóan állítanak,abban lehet valami.Másrészt ezzel valóban a középpontba kerülnél,és mások véleményének céltáblája lennél.Jól gondold át,mindez kell-e Neked?
5/8 betlindis válasza:
ilyen értelemben engem sem tart vissza mások véleménye, én is azt veszek fel, amit akarok. de ebben az esetben mások véleménye nem csupán az ízlésük kifejezése, hanem egy komoly, tapasztalaton alapuló figyelmeztetés, ami arra figyelmeztetheti azt, aki odafigyel rá, hogy a jövőben sz.vhat mint a torkos borz.
6/8 A kérdező kommentje:
Valamennyire tetszik nekem amúgy, meg az udvarlásával mindig eléri hogy találkozzak vele. De amúgy hosszan tartó kapcsolatai is voltak: 2 éves, 2 éves, meg 1,5 éves. De amúgy érzem felőle hogy valami fura. Szóval ahhoz képest hogy annyira nem ismerjük egymást még, eléggé nyomul. Simán benne van hogy csak le akar velem feküdni, van bennem egy ilyen érzés...
2013. febr. 8. 20:34
7/8 anonim válasza:
Én egyre többet adok mások véleményére.például ezt a kérdést már félig elolvastam.
8/8 A kérdező kommentje:
De én nem akarom magam egyébként könnyen adni, szóval tuti nem fogok vele lefeküdni hamar. Meg ha csak megd**ni akar, akkor az úgyis kiderül. Nem?
2013. febr. 8. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!