Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz hogy 19 évesen nem volt még barátnőm és úgy igazán egy lányhoz sem kerültem közel?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 21:32
12/18 anonim válasza:
39 évesen sem gáz. Nem mindenki alkalmas az emberi kapcsolatokra.
13/18 anonim válasza:
Figyelj, gáznak nem gáz, meg amúgy se más emberek privilégiuma ezt eldönteni.
Ellenben az ember társas lény, szüksége van kapcsolatokra, társra, szeretetre. Ahogy írtad is, neked hiányzik, hogy legyen valakid, szóval szerintem próbálj meg ismerkedni. Ha például eljársz szórakozni, van valami hobbid, vagy hasonló, akkor könnyedén ismerkedhetsz lányokkal. Természetesen a szórakozás alatt nem a diszkóban megtalálható minirib@ncokat értem :)) Találd fel magad, légy bátor, és biztos menni fog az :)
Sok sikert!
14/18 anonim válasza:
Miért a társdadalmi "mintát" veszed alapul? Az a lényeg, hogy téged mi érdekel. Jelenlegi barátommal 29 éves korában jöttünk össze, 1-2 próbálkozása volt ezelőtt lányokkal, nekem meg volt több pasim. ÉS?
16/18 A kérdező kommentje:
Gondolom te 30 éves vagy se családod,se barátaid és itt éled ki magad te szerencsétlen :S :D
2013. máj. 21. 16:17
17/18 anonim válasza:
Na hogy állsz azóta sikerült valami?
Én 18 évesen tartok itt, próbálkozni is próbálkozom de mindig csak barátnak lennék jó, nem társnak... Abból meg nem kérek többet, egyszer elég volt végigjátszani, épp eleget szenvedtem miatta.
18/18 Sekton SX válasza:
Egyáltalán nem gáz . Ez nem csak tőled függ hanem (helytől , helyzettől , a lányoktól stb.) . A szerelem meg egy olyan dolog hogy nem kell erőltetni , amikor eljön az idő akkor megtalálod a párod. Én pl sosem kerestem mindig csak úgy jött .. viszont amikor láttam hogy igen itt az idő akkor odatettem magam .. Próbáld meg te is .. ne félj a visszautasítástól . Ez része az önfejlesztésednek .. Hibáztál ? nagy ügy ! majd legközelebb jobban csinálod (persze nem mindig jön be mert nem minden lány egyforma ) de egy idő után majd kialakul a saját egyéniséged amit bizony szeretnek a lányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!