Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz hogy 19 évesen nem volt még barátnőm és úgy igazán egy lányhoz sem kerültem közel?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 21:32
3/18 anonim válasza:
22 évesen mondhatom el ezt magamról. 19 évesen még nem ciki, de annyi idősen, mint én...
4/18 anonim válasza:
Velem ugyanez van, csak én lányként nem kerültem még közel pasihoz :D 19/L
6/18 A kérdező kommentje:
hát én elég gáznak érzem...:S Nem tudom igazából mi a gond...OKé bulizni nem sűrűn járok de azért nem ülök itthon egész nap többször szemezek lányokkal PL buszon de sosincs bátorságom oda menni vagy hasonló pedig tudom hogy az én dolgom lenne csak nem igazán van hozzá bátorságom pedig nem mondhatni hogy nagyon visszahúzódó típus lennék de nagyon jól jönne már egy barátnő :(
2013. máj. 9. 21:44
7/18 anonim válasza:
22 évesen se gáz ha nincs rádírva hogy egy szerencsétlenségnek tartod magad, mert ugye ami belül van, az sugárzik kifelé. Én tisztelem azokat akik nem jönnek össze hébe-hóba senkivel, csak hogy elmondhassák hogy nekem biza ez meg az már megvolt és húde menő vagyok. Úgyhogy fel a fejjel, a barátnőd majd értékelni fogja ezt a tulajdonságodat hidd el. :)
8/18 anonim válasza:
én meg 20 vagyok és velem is ugyanez a helyzet... 20F forever alone or suicide :(
9/18 anonim válasza:
"Én tisztelem azokat akik nem jönnek össze hébe-hóba senkivel,"
És miből gondolod, hogy a kérdező nem szeretett volna? Annyi ember van, aki majd megvész már akár egy futó kalandért is, de még annyi sem jut neki. Nekem is 24 évesen volt először barátnőm és addig semmi. Nem én akartam így.
10/18 A kérdező kommentje:
Valóban már nagyon szeretnék egy kapcsolatot...:(
2013. máj. 9. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!