Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen valahogy a fiatalabb fiúk jönnek be. Emiatt elég patthelyzetbe kerültem. Mit gondoltok?
Valahogy a 30 feletti egyedülálló férfiakkal nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen nincs meg bennük az a lendület, lelkesedés ami fiatalabbakban meg igen. Már belefáradtak az életbe, a munkába, vagy már nagyon érződik rajtuk a magány, hogy megállapodni szeretnének. Általában az idősebb nőkre mondják ezt, de én érdekes módon a férfiakon látom ezt.
Viszont a fiatalabb fiúknál meg érzem, hogy félnek tőlem, vagy megijednek, hogy esetleg több igényem van. Furcsa nekik, hogy én már egzisztenciával rendelkezem, pedig alapvetően csinos lánynak tartanak. Legutóbb például nagyon megtetszett nekem egy 24 éves egyetemista fiú. Aztán azt hallottam vissza egy barátjától, hogy nagyon szép lánynak tart, de kellemetlennek érzi, hogy én már pénzt keresek ő meg még nem, meg se tud hívni egy rendes kávéra. Pedig ez engem ez egyáltalán nem zavar.
hülye helyzet!
Ezzel alapvetően nincs gond, csak tudd, hogy ezek a fiatalok pár év múlva pontosan ugyanolyanok lesznek, mint a mostani harmincasok. Tehát vagy mindig fiatalítasz, vagy "haladsz a korral". Vagy keresel egy olyan korodbelit, aki hozzád hasonlóan gondolkodik (nem lehetetlen, én ismerek néhány "zsák a foltját" típusú párt, akik sz*rnak a hétköznapokra, és lendületesen élnek - nincs gyerek, kötöttség, csak utazgatnak és élik világukat).
Azt kell tudomásul venni, hogy a gondolkodásoddal te vagy kisebbségben, mert a te korodban már a nők általában megállapodtak, vagy szeretnének megállapodni, családot alapítani, gyereket szülni, tehát ezek a pasik pontosan azt nyújtják, ami "elvárható" tőlük. Ezért te kisebb eresztésből válogathatsz, de nyilván létezik harmincasban is olyan, aki hozzád hasonlóan gondolkodik!
4-es:
Létezik hát!
Csak azzal meg ő nem akar ismerkedni (mibe fogadjunk?) !
29 F
megértem a fiút, hogy ez zavarja. ez is mutatja, hogy rendes gyerek.
az 5 év korkülönbség meg nem gáz szerintem.
inkább az, hogy a fiúnak teljesen más az anyagi helyzete.
de ezt meg lehet beszélni, és meg lehet oldani.
A korkülönbség nem gáz, nekem is bejönne egy ennyivel idősebb csaj (Újra:)) Az egzisztencia nehezebb kérdés. A Férfi büszkeséget karcolja kicsit, nehéz vele együttélni.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!