Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 évesen valahogy a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen valahogy a fiatalabb fiúk jönnek be. Emiatt elég patthelyzetbe kerültem. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Valahogy a 30 feletti egyedülálló férfiakkal nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen nincs meg bennük az a lendület, lelkesedés ami fiatalabbakban meg igen. Már belefáradtak az életbe, a munkába, vagy már nagyon érződik rajtuk a magány, hogy megállapodni szeretnének. Általában az idősebb nőkre mondják ezt, de én érdekes módon a férfiakon látom ezt.

Viszont a fiatalabb fiúknál meg érzem, hogy félnek tőlem, vagy megijednek, hogy esetleg több igényem van. Furcsa nekik, hogy én már egzisztenciával rendelkezem, pedig alapvetően csinos lánynak tartanak. Legutóbb például nagyon megtetszett nekem egy 24 éves egyetemista fiú. Aztán azt hallottam vissza egy barátjától, hogy nagyon szép lánynak tart, de kellemetlennek érzi, hogy én már pénzt keresek ő meg még nem, meg se tud hívni egy rendes kávéra. Pedig ez engem ez egyáltalán nem zavar.

hülye helyzet!

2013. máj. 7. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mond meg neki hogy nem zavar csábítson el.

így szó szerint :P

2013. jún. 10. 00:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Na igen egy ilyen normális Nőt találnék ,engem sem érdekel kinek mije van csak télleg normális legyen. Ennyi!

27/F

2013. jún. 10. 01:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok, de 25 éves lendülettel, nem érzem magam megsavanyodott harmincasnak. Sokan ezért nem is néznek 30 felülinek. Viszont érdekes módon egy 36 éves Nőbe szerettem bele, pedig a fiatal lányok jöttek be eddig. Mivel most úgy néz ki szakítunk, Írj rám hátha meglesz a közös vonzalom.
2013. jún. 10. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

fotot küldesz?? :)))

27f

2013. júl. 25. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!