Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy:"Nem járunk osztálytárssal"?
én azért nem, mert onnan nem jön be senki
más kifogásom nincs ellene :)
16/L
lénis az osztálytársammal járok és nagyon remek a kapcsolatunk, mindkettőnknek így a jó
sőt az exem is másik suliban még az is oszt.társ volt...
15/L
Szerintem azért nem jo ,ha jársz az oszt.társaddal ,mert ha esetleg történne valami,más néven szakítanátok (haragban,fájdalmasan stb) ,akkor még néhány évig muszáj látnotok egymást ,amit (ha igy váltok el) sokan kinosnak ,fájdalmasnak stb. élnek meg és nem szivesen talizznak a másikkal.
De persze ez nem mindig van igy ,békében ,barátságba is tudsz maradni a másikkal és akkor nincs ez a próbléma:)
Mondjuk engem még zavarna ,ha a kapcsolatunk miatt beszólnának minden féle baromsagot a többi oszt.tarsam.
Akkor a legcélszerűbb járni vele ,ha már tudod ,h ez az utolsó éved ,amikor egy suliba jártok:)
15/L
Én nem vagyok ellene, de csak akkor járnék oszt.társal, ha maximálisan biztos lennék az érzéseimben. Bár engem ez a dolog nem fenyeget, mert csak 7 fiú osztálytársam van, mind nagyon rendesek, de egyikük sem tetszik. :)
Hogy a kérdésre válaszoljak, azért nem jó ötlet, mert ha szakítotok, és utána nem is akarjátok látni egymást, nagyon kellemetlen, hogy naponta 5-6 órát is egy légtérben töltötök...
Személyes példa, hogy nekem két osztálytársam még tavaly összejöttek. 9.-esek voltunk, az első hónapokban is már jó barátok voltak, aztán valamikor össze is jöttek, de nagyon rövid ideig, max. két hétig voltak együtt... Jó ideig elég kellemetlen volt nemcsak nekik, nekünk is, de mára már minden rendben, minrha mi sem történt volna. :)
Szintén az évfolyamon van egy osztály, ahol két pár is van. Az egyik pár fél éve van együtt, a másik már 1,5 éve, és nagyon aranyosak, ugyanúgy szeretik egymást, mint a kezdetekkor! :)
17L
volt olyan lány osztálytársam, aki összejött egyik osztálytársunkkal, szalagavatón is együtt táncoltak. kb másfél hónap után a csaj már szakítani akart vele, a fél osztály tudta... elég kényelmetlen volt... a lány meg mivel együtt táncoltak, kihúzta vele a szalagavató végéig és csak utána dobta ki. sajnáltam a srácot, mert rendes, aranyos volt... a csaj meg szemét... aztán nagyjából hasonlót rendezett le egy másik sráccal is 1-2 hónapig szexelt vele, aztán kidobta.
kényelmetlenek az ilyen szakítások legtöbbször. én sem tudtam volna elviselni ha szakítás után látnom kell az exet. nem is jöttem soha össze osztálytárssal.
régebben másik osztályban is volt pár, évekig együttvoltak. nem telt el úgy hét, hogy a csajt ne láttam volna sírni egy egy veszekedés után! már nincsenek együtt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!