Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról hogy:"Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy:"Nem járunk osztálytárssal"?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?Kérlek fejtsétek ki hogy miért nem, illetve hogy ez mennyire igaz és jó tanács hogy nem járunk osztálytárssal ,soha!Előre is köszönöm! 15L

2013. máj. 4. 15:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem 3 kapcsolatom is volt az osztályomon belül, és elég rossz volt hogy mindenki beleszólt hogy mit hogyan, mért nem vagyunk többet együtt stb. És most csúf megszólításom: aki "végig járt" az osztály fiúin.. :)
2013. máj. 7. 19:45
 12/14 anonim válasza:
Én megtettem.Alig várom, hogy ballaghassak.
2013. máj. 7. 19:49
 13/14 anonim válasza:

Nem jó ötlet, az én osztályomban is volt több pár, de nem maradtak együtt sokáig.

Miután elballagtunk, akkor jöttek össze ketten az osztályból, ők még most is együtt vannak, lassan egy éve.

2013. máj. 18. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Életem egyik legjobb kapcsolata egy osztálytársammal volt. Bár mi 4. gimiben jöttünk össze, 3-4 hónappal az érettségi előtt.
2013. máj. 18. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!