Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan csúnyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan csúnyának számít az a pasi aki most az interneten terjed?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a kép terjed a facebookon. Szerintem ez a pasi nem csúnya átlagos, szerintem még aranyos is. De ez a nő máris lecsúnyázta. Nem értem a mai nőknek az átlagos pasik már csúnyák, ha nem nézel ki úgy mint Johnny Depp, akkor máris csúnyának számítasz......Tényleg ez megy ma a lányok között? Ilyen felszínesek lennének, ezek a lányok?

2013. máj. 9. 11:29
 61/99 anonim ***** válasza:

"Ezekkel nem kell foglalkozni szerintem. :)"

Ezt nagyon könnyű mondani.

2013. máj. 9. 13:50
 62/99 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem könnyű sz*rni rá. De mi mást tehetnél?

Azért szekálnak valószínűleg, mert látják, hogy célba ér a sértés.

2013. máj. 9. 13:51
 63/99 anonim ***** válasza:

De fura, ő is 73 %-os! Pedig az nem én voltam. De egyébként ez tényleg igaz, nagyon bunkók az emberek. A nyalókás pl. kikiabál rendre a kocsiból, még direkt le is lassít, hogy "Nyalogatod?!" Meg "Mikor b...tál utoljára?!" Az se érdekli, ha nem vagyok egyedül, hanem másokkal beszélgetek.

A nyalóka megvan amúgy, beraktam a hűtőbe, addig nem akarom elnyalni, amíg nem kóstoltam újra igazit. De jó lenne egy igazi lányét, prostihoz menni kellemetlen lenne.

2013. máj. 9. 13:56
 64/99 anonim ***** válasza:
Hadd mondja, csak mosolyogj rá és menj tovább. :) gondolj bele, valószínűleg a saját lelki nyomorát szeretné ezzel kompenzálni, hogy beszól neked. Hadd tegye, nem te leszel kevesebb, csak ő írja le magát.
2013. máj. 9. 13:58
 65/99 anonim ***** válasza:
jah persze hallgass rá hadd gúnyoljanak csak továbbra is, tűrj el minden hülyeséget tőlük, sőt még nevess is magadon hadd nézzenek még debilebbnek, tegyél nekik keresztbe, járasd le őket sunyi módon úgy hogy ne derüljön ki hogy te voltál (egy tip: egyedül csináld)
2013. máj. 9. 14:07
 66/99 anonim ***** válasza:
Pont azért csinálják, mert reagál rá. :)
2013. máj. 9. 14:09
 67/99 anonim ***** válasza:
Nem is önmagában a sértései a legfájóbbak (illetve azok is, nagyon), hanem az, hogy ekkora kőbunkó ember már egy rakás nőt megdugott. És ha belegondol az ember, hogy állandóan ömlik minden női magazinból, netes oldalról az a rózsaszín métely, amit megpróbálnak elhitetni az érzelmesebb forma férfiakkal. Holott, ha mindez igaz lenne, akkor az ilyen mocskoktól visítva kellene menekülniük. Na ez az a jellemvonás, amit nem tudok megbocsátani a nőknek: Ha ilyenek, akkor vállalják fel önmagukat és akkor nem ringatnák a többiek magukat hamis reményekben!
2013. máj. 9. 14:10
 68/99 anonim ***** válasza:

Ja és még valami: A múltkor azt is mondta, hogy vágjam le nyugodtan, úgyse kell nekem, vizelni meg anélkül is tudok.

69 %, nem vagyok olyan helyzetben, hogy keresztbe tehessek neki.

2013. máj. 9. 14:12
 69/99 anonim ***** válasza:

Neked kellene egy olyan nő, akinek egy ilyen faszi kell?

nem.

Neked egy értelmes nő kell, aki nem üres lelkű, igaz-e?

Ők pedig általában nem annyira észrevehetőek, lehet, hogy nem is annyira trendik.

2013. máj. 9. 14:13
 70/99 anonim ***** válasza:

látom mestengo téged nem szivattak még, bármit csinál nekik minden reakciónak számít, mindent kitudnak pécézni az ilyen gyökerek

nem kell játszanod a kisangyalt, emelkedj föléjük, legyél gonoszabb, ne várd még az élet adja vissza nekik előzd meg, bárki bármit mond ez a bosszú a legédesebb..csak okosan..

2013. máj. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!