Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan csúnyának számít az a pasi aki most az interneten terjed?
Ez a kép terjed a facebookon. Szerintem ez a pasi nem csúnya átlagos, szerintem még aranyos is. De ez a nő máris lecsúnyázta. Nem értem a mai nőknek az átlagos pasik már csúnyák, ha nem nézel ki úgy mint Johnny Depp, akkor máris csúnyának számítasz......Tényleg ez megy ma a lányok között? Ilyen felszínesek lennének, ezek a lányok?
fussatok, kell a tapasztalat.
A lánykák meg az alfahímek után, mert nekik is kell.
Ilyen az élet, aztán majd jönni fog. :)Sok tapasztalat kell, hogy észrevegyük. Legtöbbször meg ott van az orrunk előtt, csak nem vesszük észre. :)
Attól, hpgy "háremet tart" éppen most, lehet, hogy sokkal magányosabb, mint az, akinek nincs barátnője... :)
Csak türelem.
4 év. :)
És hidd el, volt olyan párkapcsolatom, ami rosszabb volt, mint az a két év, amíg szingli voltam.
Ezekkel nem kell foglalkozni szerintem. :)
Ha adhatok egy tanácsot- mint szakember- csak kérdezd meg tőlük, hogy "és ha egyedül vagyok? És ha nem?!"
Nem kell magyarázkodni, zavarba jönni, elszomorodni.
Ők ilyenek, ez az ő szintjük, érezzék jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!