Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan csúnyának számít az a pasi aki most az interneten terjed?
Ez a kép terjed a facebookon. Szerintem ez a pasi nem csúnya átlagos, szerintem még aranyos is. De ez a nő máris lecsúnyázta. Nem értem a mai nőknek az átlagos pasik már csúnyák, ha nem nézel ki úgy mint Johnny Depp, akkor máris csúnyának számítasz......Tényleg ez megy ma a lányok között? Ilyen felszínesek lennének, ezek a lányok?
..viszont viccnek tényleg szar
De a lány a képen nem szőke.
Nekem nem az esetem, viszont biztos, hogy valakinek ő lesz a mindene egyszer. :)
A csaj meg egy bunkó. Oké, ha valaki nem tetszik, de ezt akkor sem úgy kell közölni, hogy bunkó módon belerúgsz. Undorító.
Emberek, senki nem veszi észre, hogy az egész egy nagy poén? :D
Valószínűleg házilag készítették, ugyanabban a lakásban készítve három különböző fotót, egymást jól ismerő emberek! :)
Erre jön itt mindenki az okoskodással meg az értékítélettel, hogy milyen bunkó és megalázó már a csajtól ez a hozzáállás... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!