Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan csúnyának számít az a pasi aki most az interneten terjed?
Ez a kép terjed a facebookon. Szerintem ez a pasi nem csúnya átlagos, szerintem még aranyos is. De ez a nő máris lecsúnyázta. Nem értem a mai nőknek az átlagos pasik már csúnyák, ha nem nézel ki úgy mint Johnny Depp, akkor máris csúnyának számítasz......Tényleg ez megy ma a lányok között? Ilyen felszínesek lennének, ezek a lányok?
Mi az, hogy barátzónás?
Nyilván nem jöhet be mindenkinek, nem is kell, hogy don juan legyen.
Egy akadjon, aki meglátja benne a társat, és minden rendben lesz.
Hosszú távon őt fogják komolyabban venni, nem a k.úrógépet.
az meg a legnagyobb bunkóság, ezt már kislányként megtanultam. A legtöbb srác megőrül tőle. ez a "megdöglött a kutyád, de megtarthatod" c. történet.
Ne legyünk barátok, egyszerűen csak hagyjuk egymást. Ha úgy alakul, akkor meg úgy alakul.
ezt egy olyan poénnak szánták ami egy bizonyos társadalmi problémára világít rá, úgymond groteszk fekete humorral
ha komoly akkor arról nem akarok vitát nyitni hogy ki is a csúnya :D
ezt férfiként írom, csak úgy mellékesen :)
"Hosszú távon őt fogják komolyabban venni, nem a k.úrógépet."
Az a baj ezzel mestengo, hogy a legtöbb nőnek fogalma sincs róla, hogy mennyire fájó és megalázó ez a hozzáállás a nők részéről. Mert ez akkor azt jelenti, hogy "megdugatom magamat a műmájerekkel, aztán majd keresek egy normális férfit magamnak."
Csak éppen az senkinek, egyetlen nőnek sem jut eszébe, hogy pontosan az ilyen hozzáállás miatt van manapság annyi huszonéves szingli srác. Én magamon kívül még legalább féltucat fiút/férfit ismerek, aki már évek óta szingli és még csak reményt sem látunk rá, hogy egyhamar lenne valaki is. Ez valami olyan, mint amikor az emberek esznek az asztalnál. Az emberek jelképezik az alfákat, az étel a nőket, a kutya pedig a normális férfiakat. Amikor megették a kaját, akkor a maradékot megkaphatja végre a kutya, aki csóválja is a farkát örömében.Csakhogy ő kutya, mi meg emberek vagyunk, a szentségit neki!!!
Én ezt értem, és igazad is van alapvetően, de nézzük az érem másik oldalát: az vajon nem fájó, hogy a pasik futnak a ribancok után, hogy megdugják őket, és aztán talán később lehorgonyoznak egy normálisabb nő mellett?
Fel lehet fogni úgy is, hogy ez egy lealacsonyító dolog.
Viszont.
Mindenki életében a saját magához mért személyiségfejlődés a fontos. Lehet, hogy annak a lánynak, annak a fiúnak, aki a ribancokat/műmájereket hajtotta, pont erre volt szüksége ahhoz, hogy később felismerje, mi az igazi érték.
Aki meg buta marad, nem érdemes foglalkozni.
Párt találni sosem könnyű, főleg olyat, akivel megéri. Viszont jönni fog, ha hagyják, hogy jöjjön. hajkurászni, siettetni felesleges szerintem, akkor igazi, ha magától jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!