Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az önbizalomhiányom miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiányom miatt nem tudok kapcsolatot kialakítani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Súlyos önbizalomhiányom van, pedig sok embernek tetszem, már volt barátom, aki elhagyott, mert azt mondta, hogy ha nem vagyok képes neki megnyílni, nem tud megismerni és ezzel együtt megszeretni. Azóta nem volt senkim. Egyszerűen nem tudom önmagamat adni, nagyon befolyásolható és irányítható vagyok, mindent úgy akarok csinálni, hogy másoknak jó legyen. Tudom, hogy a fiúknak nem egy önmagát kereső, bizonytalan lányra van szükségük, hanem egy magabiztos nőre. Nem tudom, hogy válhatnék olyanná.
2013. máj. 9. 10:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és kisebbségi komplexusom van szinte mindenki mellett.
2013. máj. 9. 10:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Tedd túl magad az ilyen hülyeségeken.Bár neked ehhez külső segítség kéne.Leginkább egy fiú.De ha te nem kezdesz rálépni erre az útra örökre ilyen maradsz
2013. máj. 9. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Tudok ajánlani egy jó könyvet. Emellett mindenképp javaslom a pszichiátert. Menj el a háziorvosodhoz, kérd meg, hogy utaljon be ezekkel a panaszokkal pszichiáterhez. A pszichiáter egy rövid, max. 40 perces beszélgetés után fog tudni tanácsokat adni, illetve, ha szükségesnek látja, akkor pszichológus segítségét kéri, vagy előír valamilyen kezelést. Ez általában azt jelenti, hogy egy csoportterápián vehetsz részt ingyenesen, ahol hasonló problémákkal küszködő emberek vesznek részt egy terapeuta vezetésével. Illetve, ha szükséges, akkor pszichológus is beszélget majd veled. Persze nem erőltetem ezt, de hidd el, a te érdeked! Ha kiderül, hogy nincs semmi bajod, akkor azt is megmondják az orvosok! De a kisebbrendűségi komplexusnak sok oka lehet, nem elképzelhetetlen egy súlyosabb testi betegség is, ezért érdemes kivizsgálni. Ha érdekel a könyv, akkor elküldöm privátbban a címét. :)
2013. máj. 9. 10:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Korod?
2013. máj. 9. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszoló tökéletesen elmondta, hogy szabadulj meg, kb. ( ha van ) Felesleges tízezer forintodtól...
2013. máj. 9. 10:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindenki a pszichiáter hülyeséggel dobálózik? Lófaszt nem segít az csak olyan ''tanácsokat'' mond 1 rakás pénzért, akit bárki tudna. Vagy csak én voltam olyan természetfeletti hogy megoldottam az önbizalom hiányom életstílus változtatással, minden hülye pszichiáter nélkül? :(
2013. máj. 9. 10:30
 7/15 anonim ***** válasza:

6.

Az értelmesebb válaszoló azt is írja,hogy változzon meg.

Akik meg azt hiszik tudják a választ már pszichológussal jönnek

2013. máj. 9. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:

ma 10:16 bocsánat milyen tízezer forintjától? Egy olyan könyvről van szó, ami már csak antikváriumból szerezhető be, pár száz forintért. Én is pl. kölcsönbe kaptam, szívesen beszkennelem akár és elküldöm.

A pszichológus/pszichiáter meg nem értem miért baromság, arra szintén nem ad ki pénzt, hiszen ingyenes, ha a háziorvos utalja be. Ha pedig nincs szüksége semmilyen terápiára, csak néhány tanácsra, azt meg fogja mondani neki a pszichiáter! Szerintem sokkal többet ér, ha egy tapasztalt pszichiáter ad neki tanácsokat, mint itt pár pattanásos tizenéves, aki tinimagazinok színvonalán mindenféle katyvaszt összehord. Persze ti biztos jobban tudjátok, így látatlanban három mondatból, hogy mit kell csinálnia szerencsétlen lánynak, mint a pszichiáter, akit több százan, ezren kerestek már meg hasonló problémákkal. A kisebbrendűségi komplexusra nem kell gyógyszert szedni, valószínűleg rendszeres terápia is csak rövid ideig szükséges, tehát semmiféle vesztenivalója nincs. Ha pedig már problémák állnak a háttérben, mint például paranoia és depresszió, akkor pedig azokra még jobb, ha fiatalon fény derül, mert ha 40 évesen kerül vele orvoshoz, akkor már nem fognak vele semmit csinálni, csak teletömik gyógyszerekkel. Merthogy aki 40 évet leél ilyen problémákkal, az már sokkal nehezebben vesz erőt magán.

2013. máj. 9. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:

"Vagy csak én voltam olyan természetfeletti hogy megoldottam az önbizalom hiányom életstílus változtatással, minden hülye pszichiáter nélkül? :("

Maradjuk annyiban, hogy fogalmad sincs, hogy a kérdező milyen problémával küszködik. Nem kéne mindig magadból kiindulni. Egyébként kíváncsi lennék, hogy hogy küzdötted le, de azt meg végképp nem tudom, miből gondolod, hogy a kérdező ugyanilyen problémákkal küszködne? Az is elképzelhető, hogy teljesen más eset. Nem hiszem, hogy pszichológus vagy pszichiáter lennél, ráadásul kb. 3 mondatot hallottál a kérdezőtől, és máris azt gondolod, hogy ismered?

2013. máj. 9. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Keress sok pénzt! Ez megoldás mindenre!
2013. máj. 9. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!