Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önbizalomhiányom miatt nem tudok kapcsolatot kialakítani, mit tegyek?
6.
Az értelmesebb válaszoló azt is írja,hogy változzon meg.
Akik meg azt hiszik tudják a választ már pszichológussal jönnek
ma 10:16 bocsánat milyen tízezer forintjától? Egy olyan könyvről van szó, ami már csak antikváriumból szerezhető be, pár száz forintért. Én is pl. kölcsönbe kaptam, szívesen beszkennelem akár és elküldöm.
A pszichológus/pszichiáter meg nem értem miért baromság, arra szintén nem ad ki pénzt, hiszen ingyenes, ha a háziorvos utalja be. Ha pedig nincs szüksége semmilyen terápiára, csak néhány tanácsra, azt meg fogja mondani neki a pszichiáter! Szerintem sokkal többet ér, ha egy tapasztalt pszichiáter ad neki tanácsokat, mint itt pár pattanásos tizenéves, aki tinimagazinok színvonalán mindenféle katyvaszt összehord. Persze ti biztos jobban tudjátok, így látatlanban három mondatból, hogy mit kell csinálnia szerencsétlen lánynak, mint a pszichiáter, akit több százan, ezren kerestek már meg hasonló problémákkal. A kisebbrendűségi komplexusra nem kell gyógyszert szedni, valószínűleg rendszeres terápia is csak rövid ideig szükséges, tehát semmiféle vesztenivalója nincs. Ha pedig már problémák állnak a háttérben, mint például paranoia és depresszió, akkor pedig azokra még jobb, ha fiatalon fény derül, mert ha 40 évesen kerül vele orvoshoz, akkor már nem fognak vele semmit csinálni, csak teletömik gyógyszerekkel. Merthogy aki 40 évet leél ilyen problémákkal, az már sokkal nehezebben vesz erőt magán.
"Vagy csak én voltam olyan természetfeletti hogy megoldottam az önbizalom hiányom életstílus változtatással, minden hülye pszichiáter nélkül? :("
Maradjuk annyiban, hogy fogalmad sincs, hogy a kérdező milyen problémával küszködik. Nem kéne mindig magadból kiindulni. Egyébként kíváncsi lennék, hogy hogy küzdötted le, de azt meg végképp nem tudom, miből gondolod, hogy a kérdező ugyanilyen problémákkal küszködne? Az is elképzelhető, hogy teljesen más eset. Nem hiszem, hogy pszichológus vagy pszichiáter lennél, ráadásul kb. 3 mondatot hallottál a kérdezőtől, és máris azt gondolod, hogy ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!