Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok kapcsolatot kialakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kapcsolatot kialakítani az önbizalomhiányom miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok embert megkaphattam volna, olyanokat is, akik nekem is tetszettek, de mindig elrontottam azzal, hogy nem bízok magamban. Semennyire. Mindig azon görcsölök, nehogy hülyeséget mondjak/csináljak, azon agyalok, hogy úgysem leszek elég jó neki, mert nem ilyennek képzelt el. Képtelen vagyok természetesen viselkedni. Mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon, vagy legalább csökkenjen?

18/L

2013. ápr. 23. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Próbálj meg úgy viszonyulni hozzájuk, mintha a legjobb lánybarátaid lennének. Legalábbis az elején. És akkor talán nem leszel olyan görcsös, és természetesebben fogsz a közelükben viselkedni.
2013. ápr. 23. 00:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom,hogy nézd meg a youtube-n a Titok című videót vagy pedig olvass pszichológus/pszichiáter könyveket.

Olvass Csernust, tegyed fel neki a kérdésed az oldalán vagy fészen.

2013. ápr. 23. 00:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már ilyesmivel, láttam a Titkot, olvastam sok könyvet ebben a témában, de mind csak ideig-óráig segített. Képtelen vagyok feloldódni olyan fiú társaságában, akitől szeretnék valamit, szorongok.
2013. ápr. 23. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Nagyon rágörcsölsz.

Meg kéne próbálnod úgy hozzáállni,hogy "lesz ami lesz,nem izgatom magam,mert attól nem lesz jobb".

2013. ápr. 23. 01:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Ugyan, képzeld inkább azt, hogy Te vagy számára tökéletes, jobbat nem kaphat! Ha ezt folyamatosan pörgeted az agyadban, egy idő után elhiszed. Én is ilyen vagyok, vagyis voltam, az első pár randim katasztrófa volt, de ezeken is túl kell esni. Aztán minél többet tapasztalsz, annál hamarabb oldódsz fel. Valami régi kudarcélmény okozza nálad?
2013. ápr. 23. 01:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Így szoktam gondolkodni, elméletben már nekem is nagyon megy, de amikor a tényleges találkozásra kerül sor..Hát, mindig visszajön ugyanez.
2013. ápr. 23. 01:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű, tudom, magam is ilyen cipőben járok még így 29 éves fejjel is :/
2013. ápr. 23. 01:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, volt kudarcom, a legutóbbi szerelmem megcsalt, persze, ez sok mindenkivel előfordul, de mégis, rosszul érintett. Aztán a fejemhez vágta, hogy fél év után is képtelen vagyok neki megnyílni, soha nem fog tudni megismerni, ő feladja.
2013. ápr. 23. 01:05
 9/13 anonim ***** válasza:
ehhez már orvos kell...ez nem önbizalomhiány hanem depi
2013. ápr. 23. 01:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ő volt az ideális. Egy embert nem tudunk egy életnyi idő alatt sem teljesen kiismerni, de ha fél év nem elég ahhoz, hogy egy kicsit is megnyílj mellette, akkor nem ő a Te embered. Majd a mindent elsöprő szerelemben nem törnek fel ilyen gondolatok benned. :)
2013. ápr. 23. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!