Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam ezt a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Én kezdeményeztem a pasinál, de randikra ő hívott el. Megcsókolt, de én azt mondtam korai még, várjon. Szűz is vagyok. Eleinte gyakran keresett engem, majd szép lassan egyre ritkábban. Volt hogy 1 hétig sem beszéltünk. Tudta hogy oda vagyok érte, csak azt kértem legyen türelmes velem. Azt mondta rendben. Én féltékeny lettem, mert annyira ritkán találkoztunk már (2 hetente) hogy minden hülyeséget beképzeltem. És most dobott engem. Nagyon elszúrtam mindent?2013. ápr. 22. 17:34
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg csak szexre ment, szóval nem.
2/6 anonim válasza:
Nem szúrtad el, csak neki túl lassú volt a tempó, esetleg csak megakart fektetni. Van ilyen. Ha olyan nő lettél volna, aki az ő ideálja, akkor tudott volna várni. Én is tudnék, ha olyanról lenne szó, csak az én elvárásaim magasok. :)
3/6 anonim válasza:
Egy kapcsolatban fontos a szex, ez van. Van, aki türelmesebb, van, aki kevésbé. De hogy szexet se kap, és még "cseszegeted" is féltékenykedéssel, és mindenfélét beképzelsz, az mindenkinek sok lenne... Iskolapéldája, hogy lehet elűzni egy pasit. (Még ha van szex, ezzel akkor is el lehet űzni.)
5/6 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
attól még szűz vagy, lehet találkozni és beszélgetni is,
nézd ha ezek nincsenek előrehaladás sem fog történni, így ezeket is megvontad tőle, hát elég rossz
ebből a leírásból nem igazán lehet tudni, de nem vagyok abban biztos, hogy csak szex kellett neki,
semmit nem adsz, féltékeny is vagy? hát kicsit megfontoltabb legyél legközelebb N
6/6 anonim válasza:
Jóltetted sztem is!Nem szúrtad el.Ez a pasi sz*rt nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!