Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megöli a harmónia a kapcsolatot?
imént olvastam itt GYK-ne egy választ, ami nagyon elgondolkodtatott:
"Észrevettem, hogy az olyan kapcsolatok, ahol teljes lenne a harmónia ott megtörik a varázs. Igaz, szép és jó, de a lélek problémamegoldásra lett kitalálva.
Viszont ahol olykor nagy gondok ütnek be vagy heves viták, azok a kapcsolatok tovább élnek. Ott a vita felpezsdíti a kapcsolatot és a békülés után ismét édes a másik csókja. Mert ilyen helyzetekben eltávolodnak a felek, és újra idegenek (félig-meddig) egymás számára).
A harmóniába fullad bele a kapcsolatotok."
elképzelhetőnek tartom, mivel egy idő után szerintem is eltűnnek a heves érzések, és talán tényleg az ilyen heves viták tudják újralobbantani a lángot. nem?
én fél éve vagyok együtt a párommal, de köztünk minden oké, nincs min vitáznunk. eddig összesen 3x fordult elő, akkor is mert ok nélkül haragudtám rá, szinte csak rossz kedvemből, de utána lelkifurdalásom is volt. most ez azt jelentené, hogy későbbiekben ellaposodik a kapcsolat, ha minden rendben marad? kicsit olyan nevetségsnek tartom, mg olyan abszurdnak, és jól belegondolva mégis olyan valóságosnak...
Hülyeség szerintem. Az emberek nem tudják, mi az a harmónia, így az unalommal azonosítják.
Egy jó, harmonikus kapcsolatban is életben lehet tartani a tüzet. Csak az emberek ellustulnak, még a saját életükért se tesznek, nemhogy a kapcsolatukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!