Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy és mit kéne tenni? (Fontos!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mit kéne tenni? (Fontos!

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Főiskolás vagyok, és van egy kislétszámú óra (kb 20 fős. Van egy csajszi aki tetszik és valahogy jelezném. A Kérdés rém egyszerű: Hogyan? Nem tudom hogy van-e palija, iwiw adatlapon nincs feltüntetve, képeken nincs csávóval. Olyan dolog kéne ami nem válik kellemetlenné, mert értitek azonos órán vagyunk, és ha esetlen nem jön be akkor az nem egészséges. Előre is köszönöm. 20/F
2009. szept. 29. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A válasz rém egyszerű: ha tudsz akkor találj ki vmit, mondjuk ha kihagysz egy órát, akkor kérd el a jegyzeteit, vagy mondd h lemaradtál a jegyzetelésnél. Vagy nem tudom h van-e kialakult "ülésrend", mert ha nincs, akkor csak huppanj le mellé. A lényeg, h nem kell rögtön letámadnod, h van-e barátja. Mondjuk az egyik órán/szünetben dumáltok és utána meghívod kávézni. Ha elmegy akkor nyert ügyed van, ha nem akkor sajna így jártál...

19/L

2009. szept. 29. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Eggyet ne tegyél,ne azzal indíts,hogy van e pasid,mert az tuti nem jön be.Ha van szünet az órák közt invitáld meg a büfébe,kérdezz a tanárról vagy hogy hova járnak a barátnőivel,milyen órákra jár,honnan jött....
2009. szept. 29. 22:18
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha kezdésnek bejelölném iwiw-en? Az nagyon egyértelmű... Egyből hívjam el valahova... Alig ismerem...AZ is túl átlátszó nem?
2009. szept. 29. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezzel vigyázni kell, mert attól, hogy nincs iwiwen feltüntetve a pasija még nem biztos, hogy nincs neki!Én is jártam így, hogy nem tettem fel myvipre képet és sok pasi odajött hozzám, de sajnos csalódniuk kellett amikor megtudták hogy van pasim.

Esetleg órák után vagy szünetekben odamehetnél hozzá beszélgetni, mintha csak haverkodni akarnál és így megtudhatnál róla egy csomó dolgot.Aztán ha nincs pasija és látod rajta,hogy bejössz neki akkor elhívhatnád valahova randizni.

2009. szept. 29. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a büfét nem hívnám olyan helynek,ami nem kézenfekvő.Egy üdítőt,kávét meg tudsz vele úgy is inni,hogy csak haverok vagytok.
2009. szept. 29. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem semmiképp se jelöld be iwiwen. Az a lényeg h mint csoporttárssal kezdj el vele beszélgetni, aztán utána lehet már kétértelműen viselkedni, és majd meglátod hogy reagál.
2009. szept. 29. 22:29
 7/8 A kérdező kommentje:
OK. iwiw jelölés elfelejtve.
2009. szept. 29. 23:28
 8/8 anonim válasza:

Neked tetszik egyaltalan a csaj?????

Pl. ha nekem tetszik valaki akkor kozeleledek hozza,mindig azon vagyok hogy valamilyen kapcsolat legyen kozottunk,probalom neki a tudtara adni hogy nem kozombos szamomra,stb...

Ha meg kosarat kapsz kit erdekel van meg 1 rakas masik csaj a vilagon!!!

Egyebkent meg aki mer az nyer!

Neked nincs veszteni valod,estleg annyi ha nem kozeledsz fele sose tudod meg h lett e volna nala eselyed!

2009. szept. 30. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!