Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnél neki? Megbocsátanád a történteket?
Január elején a párom közölte hogy időre van szüksége. Hazaköltöztem a szüleimhez.A szomszédunkkal elég jó viszonyba lettünk. Miután én hazaköltöztem, a párom feljárt a szomszédékhoz. Többet volt náluk, mint amennyit velem beszélt. A szomszéd anno megadta a jelszavát fb-ra, én meg beléptem. Kíváncsi voltam van e köztük valami, ezért elkezdtem belépni.
A nő (2 gyerekes anyuka) egyszer lement hozzá megmasszírozni, majd a masszázst félreérthető mondatok követték. Aztán a nőről kiderült, hogy csalja a külföldön dolgozó párját. (Közben a nő párja elég érdekes dolgokat írt a nőnek, hogy látta hogy ők már decemberben miket írkáltak egymásnak a párommal. Karácsony előtt a párom olyan üzenetet írt a szomszédnak - ezt a párja is olvasta - hogy kezd szerelmes lenni. Persze nem lehet bizonyítani hogy ez neki szólt, vagy nekem)
Kb február közepén jött rá a párom, hogy gáz amit csinál, hanyagolta a szomszédot. Persze mi továbbra sem békültünk ki rendesen. Húsvétkor (mikor már eldöntöttem hogy elég volt, kilépek a kapcsolatból), elkezdett könyörögni hogy én kellek neki, béküljünk ki stb. Visszaköltöztem, de 6 nap múlva ismét azt mondta, hogy köztünk ez nem megy.
Közben egy másik szomszéd is képbe került, ő is 2 gyerekes anyuka. Először tortát sütött a páromnak meg a kisfiának. (állitólag túl sok hozzávalót vásárolt és 2 tortára elég volt a hozzávaló és nem akarta kidobni). Másodszor csak azt láttam, hogy a párom munkahelye előtt sétált el, ő meg épp kint levegőzött a m.társával, majd beszélgetni kezdtek. Utána mikor a páromnál voltam, a nő írt a páromnak fb-on. Semmi különöset, csak hogy hogy van, mi újság vele. Nem szóltam semmit, csak fura volt hogy a párom nem válaszolt neki.
Közben a másik szomszéddal összevesztünk mindketten, mert hazudozott nekünk. (Fb-os beszélgetések alapján bukott le). Aztán a nő elkezdett mindenfélét pakolgatni a párom üzenőfalára. A sajátjára meg olyasmiket rakott ki, amik a reménytelen/viszonzatlan szerelemről szóltak.
Két hete megint úgy volt, hogy kibékülünk. Párom megkért hogy küldjek valakinek smst az ő telefonjáról. Megláttam, hogy sms-ezik a másik szomszéddal. Azt írta neki, hogy sajnálja hogy elvesztett egy barátot (őt).
Utána a fb előzményei között volt, hogy írt neki a másik szomszéd, a párom olvasta az üzenetet, nem tudom válaszolt e rá, de kitörölte.
Mikor rákérdeztem, az smst is tagadta, majd a fb-os üzenetet is.
Te hinnél neki?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!