Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet, kell megállni,...

Hogyan lehet, kell megállni, hogy ne vágjam időnként a fejéhez a történteket?

Figyelt kérdés

Én is lefogok róla szokni idővel?

CSAK megcsalt nők,feleségek válaszát várom....

Majdnem 1 éve már ,hogy történt, de még mindig nehezen tudom túltenni magam rajta...

Megbeszéltük, szakított,újrakezdtük, de sajnos néha ha sérelem ér, időnként a fejéhez vágom...Nem túl sűrűn, de még előfordul...

Tudom az eszemmel,hogy nem kéne, de néha jól esik az orra alá dörgölni:(

2011. júl. 8. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondjak, megbocsajtottad, de soha nem felejted el. Egy eltort lancszemet nem erdemes ujra forrasztani.
2011. júl. 8. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha megbocsájtottad, akkor utána soha többé ne emglegesd fel neki! De ha azt akarod, hogy jó eséllyel megint megcsaljon, akkor csináld csak.
2011. júl. 8. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Én megcsalt feleség vagyok, de amint megbizonyosodtam róla, hogy én és a gyerek kellek neki, megbocsájtottam. Ennek már 9 éve, de nem bántam meg,a lónak is négy lába van, mégis megbotlik.

Szóval, én kb 3 évig vágtam a fejéhez!! Nem gyakran, csak néha-néha, úgy félévente egyszer. Aztán elmúlt, ma már eszembe se jut. Túlzásba tényleg ne vidd, mert újra megteszi, de ha egyszer megbocsájtod, jobb, minél hamarabb túllépni rajta.

Tudom, hogy nem könnyű, nekünk tényleg nem fordult elő többet, de rosszabbra is fordulhatott volna.

2011. júl. 8. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Nehogymár még te érezd magad szarul, aztán még ő zsarolhasson, hogy újra megcsal, ha felhánytorgatod!
2011. júl. 8. 17:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Ilyenről szó sincs, jól kezeli a hisztimet, mert tudja ,hogy azért valahol "jogos"...

A szintén megcsalt feleségnek:köszi,hogy megosztottad velem a történeted.Jó tudni, hogy más is megbocsátott,mert ezen azoldalon, azonnal lapátot javasolnak...

Első felindulásomban én is csúnyákat mondtam, gondoltam?),sőt válni is akartam.

Szóval nálad 3 évig tartott...nálunk ez tavaly szeptember elején derült ki, kb. 2 hétig tartott a viszonyuk.

Írjatok még feleségek!

2011. júl. 8. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez azt jelenti, hogy még nem vagy túl rajta. Én sem tudtam túllépni rajt, vége is lett.

Vele akarsz maradni? Szerintem ülj le és gondolkozz el azon, hogy képes vagy-e megbízni benne, ugyanúgy tudsz-e rá nézni már. Mert ezek alapján még nem dolgoztad fel a történteket, és nem tudsz továbblépni. És 1 év azért elég sok idő...

2011. júl. 8. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:

nekünk kicsit más volt a szitu. röviden, nagyon összevesztünk, összepakoltam a cuccait és megkértem költözzön el. 3 nap múlva találkoztunk, elmesélte, hogy kiborult, hogy vége, jól leitta magát aztán rámászott a "barátnőm" és fél órás történet volt, én nem bocsájtottam meg. 2 hónapig minden nap jött, ajándékokat hozott, szerelmes sms-eket írt, stb.

(tehát szerintem ez abszolút megcsalás volt de sok ismerősöm mondta, hogy ez nem számít annak...)

mi mikor kibékültünk, mindent megbeszéltünk, mondta, hogy minden kérdésemre válaszol de aztán ne hozzuk fel többet ezt a témát.

azóta 6 év telt el, persze volt, hogy kicsúszott a számon veszekedésekkor, hogy megcsalt, de csak pár alkalommal, talán 5x-6x, igyekszem tartani magam ahhoz, úgy tenni mint ha meg se történt volna- strucc politika.

nem mondom, hogy elfelejtettem mert hazudnék, még mindig gyakran jut sajnos eszembe, de már nem fáj! és megbízok a férjemben, nem is tudom hogy érte ezt el :/

2011. júl. 8. 23:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Sajnos az én esetem nem egyszeri megcsalás volt,mert a nő az ismerősének volt az élettársa,akikkel barátságban volt.(én nem, mert ők ott laktak, amelyik városban a férjem dolgozott,és átjártak hozzá,beszélgettek)

A nőnek már régóta tetszett,pedig 17 évvel idősebb volt nála a férjem.Addig- addig járkált át hozzá a m. helyére amíg kölcsönösen"megvígasztalták" egymást...mert persze egyikük se volt boldog a kapcsolatában...

A viszony kb 2 hétig tartott,és nem tudom hányszor lehettek úgy együtt,kb 3-4x.A legjobb az egészben,hogy a nő csak fiatal volt de egyátalán nem csinosabb nálam,sőt!

Egy kis ragyás,pattanásos arcú béka.A férjem azt mondta,megsajnálta,és nem a szex volt a lényeg.

A nő viszont jól belezúgott,mert már azt hazudta,hogy terhes is tőle,csak hogy visszaszerezze,később pedig minden alkalmat megragadott, hogy kavarjon.

Szóval, nem volt egyszerű a dolgom.

Könnyebb lett volna, ha részegen egy 1 éjszakás kalandba keveredik....

De talán túl leszek rajta én is egyszer,mivel itt több év feldolgozás kellett a válaszadók szerint...

2011. júl. 9. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:
A nonek a kinezete nem lenyeges. Ott volt, megkaphato volt, a ferjed meg kihasznalta az alkalmat. Ha nem tetszett volna neki, akkor nem ment vissza volna meg tobbert.
2011. júl. 9. 15:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk az se esett volna jobban,ha egy bombázóval csal meg...De akkor legalább "lett volna értelme".

Gondolom ő volt épp kéznél...és a férjem örült ,hogy kell más nőnek is,hízelgett a hiúságának, kapuzárási pánik...

2011. júl. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!