Hogy bírjam megállni, hogy ne kattintsak rá az iwiw-en?
Van egy nő akivel jóban volt a férjem egy rövid ideig.Már rég szakítottak, de nem bírom megállni,hogy ne kattintsak rá az iwiwen.Tudom, hogy magamnak okozok ezzel fájdalmat,ha látom, de valahogy mindig rákattintok.
Talán azért, mert hónapokig nem hagyott nekünk békét.Nyilvánosan hirdette az adatlapján,hogy szereti a férjemet,találkoztak, stb...
Majd kitalálta,hogy ellop egy képet a férjemről az enyéim közül,és feltöltötte,szerelmem aláírással, majd regisztrált a férjem nevében...
2hete meg pofátlanul bejelölt ismerősnek...
Szóval,lehet hogy azért nézegetem, hogy megint mit talált ki,hogy bosszantson...De úgy néz ki ,már megunta hál Istennek....
Szóval, önuralom kellene....
1: ne lépj be iwire
2: pofátlanul hirdesd, hogy most milyen boldog vagy, tegyél fel photoshoppolt képet, hogy mennyivel jobban nézel ki, megfiatalít az elégedettség, milyen klassz karácsonyotok volt, stb. Ő is biztos megnézi a te oldaladat. ;)
Tudom,ez nem válasz,de te már írtál ide ugye?1x mintha olvastam volna már ezeket amiket leírtál,de akkor még zaklatott titeket.
Örülök hogy mostmár békén hagy benneteket.
Igen, jól emlékszel!:)
Írtam ide,mert hónapokig zaklatott...
Mondom, már nem tud mit kitalálni, most ismerősnek jelölt be...nem 100 -as a nő.
De tudom miért.Rájöttem, hogy nézeget,épp ezért egy tájképet töltöttem fel magamról,csak a kutyáimról képeket, az albumokat meg lelakatoltam, hogy csak ismerős lássa...
Az iwiwről nem töröltem magam miatta,és szeretek ott böngészni.
Szeretném ha nem tudna belátni az életünkbe többet...
Most magammal van bajom, hogy nincs elég önuralmam...
A helyedben kitörölnék minden képet és egyáltalán nem is lépnék be az iwiw-re.
A legjobban úgy bosszanthatod, hogy ha látja, hogy hetek/hónapok óta be sem léptél (mert annyira boldog vagy a férjeddel)
:-)
Azért, mert más hülye, miért a kérdezőnek kéne törölnie magát?
Nyugodtan kattints rá és nézegesd. Bajod nem lesz, sőt, jobb, ha te unsz rá, mintha örökké fegyelmezni akarod magad. Az felesleges feszültségeket kelt benned.
Ha a férjed nevében regisztrált, az szabályellenes, elvileg az iwiw moderatúra kérésre megszűnteti az ilyen "kamureget".
Amivel a csajt megdöbbentenéd és hamar leszokna az efféle b@szakodásról az az, hogy visszajelölnéd ismerősként. Aztán mindenféle hülye csajos kérdéssel bombáznád. De amolyan semlegesekkel, olyan csajos plázás csacsogásokkal. Pl egyik fotóján lévő ruhájáról érdeklődnél, hogy hol vette, stb stb. Me, tudna mit kezdeni a helyzettel, mert a dolog természetéből adódóan ő úgy tudja, hogy Te ősellenségként tekintesz rá- És mivel Te meg nem az "elvárt" viselkedést tanúsítanád, abszolút nem értené a helyzetet. Sőt, ha kellőképpen az agyára mész a haverkodásoddal, akkor ő fogja magát törölni a rendszerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!