Mit csináljak? Anyu minden közösségi portálon fenn akar lenni. Már van neki iwiw, myvip. És most kitalálta hogy Facebookon akar lenni.
öhh.ha nem akarod h fenbn legyen ne rakd fel.xD
Vagy mondd nekji,hogy ha ennyire mániákus rakja fel magát ő...
Vagy ülj le vele beszélgetni,és vedd kérdőre mi ez az egész.Lehet h csak féltékeny,mertte még olyan fiatal vagy meg ilyenek...
Akkor ne csináld meg neki,és kész..Mi itt a gond?
Amúgy meg nem sokat tudsz tenni ,mert ha annyira akar úgyis regisztrálja magát..Olvasni anyukád is tud,és nem olyan nehéz megcsinálni..
38/N
Teljesen ugyanebbe a helyzetbe vagyok!Sajnos nem tudok semmit se csinálni,csak mondani hogy óó biztos majd téged teszlek fel,meg minek rakjam fel ha senkit se ismer?
13/L
... Tipikus tini probléma. Ne haragudjatok de ez butaság. Eleve ha olyanokat csináltok, amiket szüleitek előtt ennyire szégyelltek, mi a fenének csináljátok mindenki előtt az interneten?... Ezen gondolkoztatok már?
Én jóban vagyok anyámmal, ő is fent van ezeket az oldalakon amiket említettél, de nekem ez eszembe se jutott, pedig én se vagyok öreg, sőt... Mi ha együtt megyünk valahova, én merek előttük inni, a barátaimmal hülyéskedni, a barátommal lenni.. Megmondani amit gondolok.
18/L
Ezt én sem értem..Van valami titkolnivalód amit a világnak elmondhatsz de anyádnak nem??
Én is fent vagyok közel 40 évesen,és bizony vannak barátaim ott is..A fiam és a lányom is fent van,de nem igazán érdekel,hogy mit írogatnak..Ha olyan akkor úgyis elmondják..
Ha nekem a lányom ennyire ellenezné,tuti berágnék rá! Nehogy már ő dirigáljon nekem!Ha titkolni valód van anyád előtt akkor ne írd ki az egész világnak,hanem tartsd titokban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!